Gezocht: BBL-ers installatietechniek en elektrotechniek voor BBL-carrousel vanaf september 2020

Er zijn weer volop instroommogelijkheden voor aankomende vakkrachten op de technische arbeidsmarkt in 2020. Een effectieve manier om in te stromen in een technische functie is het werken en leren. BBL is een bekende vorm van werken en leren die veel wordt gebruikt in de bouw, installatietechniek en elektrotechniek. Technicum zoekt op dit moment nieuwe instromers voor het zogenaamde BBL-carrousel dat van start gaat in september 2020.

BBL installatie en BBL elektro

In het BBL carrousel leren aankomende installatiemonteurs en elektromonteurs in de praktijk vaardigheden en competenties aan in hun vakgebied. Daarnaast gaan ze een dag of dagdeel per week naar school voor de theoretische aspecten van hun MBO opleiding. Technicum heeft een BBL-carrousel ingevoerd om haar BBL-ers de mogelijkheid te geven om een zo breed mogelijke ervaring op te doen in hun vakgebied bij verschillende opdrachtgevers. Zo krijgen BBL-ers een beeld van de woningbouw, utiliteit en industrie. Ook krijgen ze ervaring in de nieuwbouw en renovatie. Door verschillende praktijkbiedende erkende leerbedrijven ontstaat een brede ervaring tijdens de BBL-opleiding. Bovendien zorgt de afwisseling tussen projecten en werkomgevingen ook voor mee uitdaging en meer leermogelijkheden.

BBL bij jou in de buurt

Heb je interesse in het BBL-carrousel of wil je graag een BBL opleiding volgen in de elektrotechniek en installatietechniek klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk aan de zijkant van deze website. Via die knop kom je op een digitale omgeving met veel informatie over BBL-mogelijkheden via Technicum bij jou in de buurt. Technicum heeft vestigingen verspreid over heel Nederland. Daardoor is er bijna altijd wel een BBL opleidingsmogelijkheid bij jou in de buurt.