Aanmelden voor carrousel BBL installatietechniek en BBL elektrotechniek

Heb je interesse in een baan in de installatietechniek of elektrotechniek, maar nog geen werkervaring? Dan is het BBL carrousel van Technicum een ideale oplossing. Technicum zoekt mensen die gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan in de techniek. BBL staat voor Beroepsbegeleidende leerweg. Dat betekent dat er begeleiding plaatsvind in de ontwikkeling van de deelnemers aan de BBL opleiding. Werkervaring en een relevante opleidingsachtergrond zijn niet de belangrijkste punten waarop Technicum kandidaten voor het BBL carrousel selecteert. Het BBL traject is er namelijk op gericht om niet-technisch personeel te ontwikkelen tot vakkrachten. Daar is natuurlijk inspanning voor nodig. Het leren van een technisch beroep gaat natuurlijk niet vanzelf maar je staat er niet alleen voor! Technicum en de erkende leerbedrijven waarmee dit uitzendbureau samenwerkt zullen er alles aan doen om jou te laten slagen.

Begeleiding tijdens BBL
Gelukkig heeft Technicum voldoende ervaring in het begeleiden van sollicitanten en BBL-ers richting de techniek. Zo heeft Technicum specialisten in dienst die adviezen kunnen geven over opleidingen maar ook over leer-werkplekken. Daarnaast heeft Technicum consultants in dienst die veel van de arbeidsmarkt weten en je goed kunnen ondersteunen bij het kiezen van een BBL-opleiding die een grote kans biedt op een baan waarin je verzekerd bent van werk voor de toekomst. De installatietechniek en de elektrotechniek zijn voorbeelden van een branche waarin veel werkgelegenheid is en in de toekomst ook zal blijven. Daarom is het BBL carrousel specifiek voor deze sectoren gestart.

Wat is het BBL carrousel?
In het BBL carrousel krijgt een BBL-er de mogelijkheid om bij diverse bedrijven het praktijkdeel van de BBL-opleiding te volgen. Daardoor kan de BBL-er de inhoud van diverse functies ontdekken en zijn of haar vaardigheden ontwikkelen. Technicum is het enige uitzend- en detacheringsbureau op de technische arbeidsmarkt die het BBL carrousel aanbied. Dat is geen wonder want deze BBL-oplossing is door Technicum zelf bedacht en ontwikkeld. Tijdens het BBL carrousel gaan kandidaten tien weken bij drie verschillende erkende leerbedrijven werken. De doelstelling van Technicum is om ieder BBL-er zo in de belangrijkste werkomgevingen van de installatietechniek en elektrotechniek ervaring te laten opdoen. Tijdens het BBL-traject zal de BBL-er in de woningbouw en in de utiliteit gaan werken en leren. Door het roulatieproces krijgen BBL-ers een goed beeld van de diversiteit die de installatietechniek en elektrotechniek hen te bieden.

Meer weten over het BBL carrousel?
Als je meer wilt weten over het BBL-carrousel kun je een vraag indienen via de knop ‘BBL Technicum’ of een reactie insturen via het contactformulier van technischwerken.nl. Zodra het formulier binnen is zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen om je vraag te beantwoorden en je te helpen bij een verstandige BBL-loopbaankeuze.