Vacature TIG lasser Friesland vanaf 27 december 2022

Heb je ervaring als TIG lasser en wil graag een andere baan? Ben je uitgekeken op je huidige baan en wil je graag doorgroeien naar een functie met meer afwisseling? Dan is deze vacature voor jou geschikt. Voor een mooi bedrijf in de omgeving van Leeuwarden zijn we op zoek naar iemand die van TIG lassen zijn of haar beroep wil maken. Iemand die zelfstandig kan lassen en tekeningen kan lezen en oog heeft voor zichtwerk. Een lasser die vooral goed met RVS overweg kan maar ook met aluminium kan werken. Het laswerk omvat verschillende constructies voor de machinebouw, jachtbouw en de voedingsmiddelenindustrie. Allemaal afwisselende producten met specifieke normeringen. Als lasser heb je een eigen lasbox met je eigen technische tekeningen. Je maakt verschillende producten en hebt ook contact met andere collega’s op de werkvloer.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring met TIG lassen RVS is vereist mocht je ook nog ervaring hebben met aluminium lassen dan is dat helemaal perfect. Je moet een beetje technische tekeningen kunnen lezen en wat verstand hebben van lasaanduiding. Je kunt je eigen lasapparatuur instellen en kunt goed samenwerken met collega’s. Je kunt verschillende plaatdiktes lassen en kunt zowel hechtlassen als aflassen. Je kunt verschillende plaatdiktes lassen van RVS en aluminium. Zowel boven de 3 millimeter als onder de 3 millimeter. Een rijbewijs is niet nodig maar kan wel wenselijk zijn als je verder van je werk woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze lasfunctie open staat is een allround metaalbedrijf waarin ongeveer 10 werknemers als lasser werken. Het gaat hierbij zowel om MIG/MAG als TIG lassers. Naast lassers werken er ook constructiebankwerkers, plaatwerkers en verspaners bij het bedrijf. Er worden verschillende onderdelen gemaakt voor de jachtbouw en machinebouw. Deze producten worden voor uiteenlopende klanten gemaakt. Zowel voor jachtenbouwers als productiebedrijven worden onderdelen en constructies gemaakt.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren TIG lasser kan een salaris verdienen van ongeveer 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt een contract voor bepaalde tijd krijgen bij aanvang. Na verloop van tijd kun je een contract voor onbepaalde tijd ontvangen. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer. Binnen het bedrijf kun je lasopleidingen volgen op kosten van de zaak.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie in het TIG lassen. Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.