Vacature productiemedewerker metaal vanaf 27 december 2022

Ben jij op zoek naar een leuke functie waar je geen diploma’s voor nodig hebt? Dan past de functie productiemedewerker bij jou. Bij het bedrijf waarvoor je gaat werken ga je ondersteunen bij het productieproces. Je leert tekeningen lezen van je collega’s op de werkvloer. Aan de hand van deze tekeningen ga je constructies assembleren in de metaaltechniek. Je gaat onderdelen in elkaar zetten door middel van bouten en moeren. Ook is het mogelijk dit te doen door te lassen (als je daar ervaring in hebt). Wanneer je naar verloop van tijd wil doorgroeien of een opleiding wil volgen is dit mogelijk. In het bedrijf zijn mogelijkheden om te beginnen met een BBL opleiding of naar een andere functie door te stromen.

Functie eisen

Voor de functie productiemedewerker hoef je geen relevante opleiding of werkervaring te hebben. Mocht je beschikken over een VMBO of MBO niveau 1 opleiding of hoger, dan is dit mooi meegenomen. Technicum is op zoek naar iemand die in de productie wil werken en het leuk vindt in de technische wereld ervaring op te doen.

Over het bedrijf

Technicum heeft in de regio Noord Friesland verschillende vacatures open staan voor een productiemedewerker waar jij voor kan gaan werken. Deze bedrijven staan bekend om het bouwen van industriële afzuiginstallaties, machines en carrosserieën. Ook in andere technische branche heeft Technicum klanten. De bedrijven zijn allemaal goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Dokkum, Franeker, Harlingen, Sneek, Heerenveen en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Als productiemedewerker ga je minimaal 2000 euro bruto per maand verdienen, op basis van fulltime dienst betrekking. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, woon-werkverkeer. Als je voor Technicum werkt ontvang je van Technicum:

  • Een contract voor bepaalde tijd;
  • Werkkleding;
  • Werkschoenen;
  • De benodigde beschermingsmiddelen;
  • Cursus of training op kosten van Technicum;
  • De mogelijkheid om via Technicum een BBL opleiding te gaan volgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op klik op de knop Vacatures Technicum in de menubalk.