Vacature staal productiemedewerker metaal vanaf 29 september 2021

Heb je ervaring in de productie maar ook interesse in de techniek? Dan is de functie productiemedewerker metaal interessant voor jou. Voor een bedrijf in de metaaltechniek zoeken we namelijk een productiekracht die met behulp van machines profielen en delen van metaalconstructies wil bewerken. Het gaat hierbij om slijpen, boren en snijden van verschillende strips, frames en platen van metaal. Het werk is divers en je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zodat je steeds beter wordt in je functie maar ook andere functies kunt uitvoeren. Uiteindelijk kun je zelfstandig metaalbewerkingsmachines instellen en programmeren. Van productiemedewerker kun je daarom doorgroeien tot machinebankwerker. Dat is een allround functie in de metaaltechniek.

Welke ervaring heb je nodig?

Een beetje kennis van de techniek is handig in de metaalproductie. Heb je wat ervaring met het boren, slijpen en monteren in de metaaltechniek dan is dat een groot voordeel. Eigenlijk draait alles op motivatie en interesse in de techniek. Ben jij iemand die goed in staat is om technisch werk op te pakken. Ben jij iemand die het geen probleem vind om te starten om 7:00 en werk je graag door tot 16:00? Dan voldoe je al aan de belangrijkste richtlijnen. Hou er rekening mee dat het werk in de omgeving van Franeker plaatsvind. Daar kun je prima komen met openbaar vervoer als je in een grote plaats woont. Woon je in een klein dorp dan is het wellicht handig dat je over een auto of ander eigen vervoer beschikt.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een middelgroot metaalbedrijf in de omgeving van Franeker. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen waaronder een lasafdeling, boorafdeling en een montageafdeling. De werkzaamheden worden door verschillende collega’s uitgevoerd die elk een specialisatie hebben in de techniek. De metaalproductiemedewerkers werken in teams en ondersteunen de andere collega’s met hun werk. Ze doen vaak de voorbereidende werkzaamheden voor lassers en monteurs. Gezamenlijk worden producten gemaakt voor verschillende klanten in de metaaltechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen rond de 2000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband in de metaaltechniek. Dat betekent dat je 38 tot 40 uur per week werkzaam bent bij een toonaangevend metaalbedrijf. Je krijgt reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer rijd. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende functies te leren in de metaaltechniek. Heb je opleidingen nodig dan kun je die kosteloos volgen via het bedrijf. Het bedrijf betaald dan de kosten voor jouw ontwikkeling.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie productiemedewerker metaaltechniek reageer dan via de knop vacatures in de menubalk en stuur je cv in.