Vacature productiemedewerker metaal vanaf 22 november 2022

Heb je ervaring in de productie en wil je een echt vak leren? Dan is de vacature productiemedewerker metaal geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar iemand die nauwkeurig kan werken en constructietekeningen kan lezen. Iemand met technisch inzicht die graag een beroep wil leren als productiemedewerker in de metaal. Vanuit deze productiefunctie kun je jezelf verder ontwikkelen in verschillende andere functies vervullen. Je kunt doorstromen naar de functie machinebankwerker, constructeur, apparatenbouwer maar ook in de richting van machinebankwerker zodat je kanter, zetter of plaatwerker kunt worden. De opstapfunctie productiemedewerker in de metaal vormt een ideale eerst stap in een loopbaan in de metaaltechniek.

Welke ervaring heb je nodig?

Een goede gemotiveerde houding en technisch inzicht vormen al een goede basis voor deze baan. Je bent in staat om technische tekeningen te begrijpen en hebt interesse in de techniek. Je bent iemand die goed met zijn of haar handen kan werken. Iemand die leert doormiddel van doen. Een mbo-opleiding op niveau 1 of 2 in de techniek is voldoende voor deze baan. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter maar een starter in de techniek kan ook op deze vacature solliciteren. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar kan in sommige situaties wel wenselijk zijn als je wat verder bij het bedrijf uit de buurt woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toongevend bedrijf in de metaaltechniek. Het bedrijf maakt verschillende producten voor diverse toeleveranciers. Hierbij kun je denken aan producten voor offshore maar ook onderdelen voor de jachtbouw. De producten zijn divers en klant specifiek. Dat zorgt er voor dat je altijd uitdaging hebt. Binnen het bedrijf kun je doorgroeien naar verschillende andere functies. Het bedrijf heeft onder andere lassers, machinebankwerkers, plaatbewerkers en constructiemedewerkers in dienst evenals monteurs en polijsters. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Franeker, Hallum, Harlingen en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Als productiemedewerker in de metaal start je met een salaris rond de 2400 euro bruto per maand. Dit salaris gaat omhoog naarmate je langer werkt en ook meer werkzaamheden kunt uitvoeren. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Voor ervaren krachten is er ook de mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie zoals je in de vacature hebt kunnen lezen. Bovendien is er de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je breder ingezet kunt worden. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer waarde je krijgt voor het bedrijf. Dat zorgt er dus ook voor dat je na een periode van een tijdelijk contract een vast contract kunt krijgen. Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen wensen. Je kunt overigens ook via de functie productiemedewerker in de metaal instromen in een BBL opleiding. Dan kun je een volledige BBL opleiding volgen op een ROC, dit kan vanaf niveau 1 tot en met niveau 4.

Solliciteren

Heb je interesse gekregen in deze functie? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.