Vacature machinebankwerker lasser TIG Friesland vanaf 22 november 2022

Ben jij op zoek naar een allround baan in de metaaltechniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een allround metaalbedrijf zijn we namelijk op zoek naar iemand die met metaalbewerkingsmachines kan werken en daarnaast ook kan lassen. De machines die worden gebruikt zijn plaatbewerkingsmachines waarmee je gaat zetten en daarnaast ook ponsmachines om vormen in metalen platen te slaan. Het bedienen van machines is slechts een onderdeel van de functie. Je gaat namelijk ook aan de slag in laswerkzaamheden. Doormiddel van TIG lassen leg je verbindingen in RVS machineframes en andere constructies. Deze frames en constructies worden in de loods gemaakt maar ook werkzaamheden op locatie komen voor. De functie is heel afwisselend zoals je leest alleen hoef je niet op alle gebieden over veel ervaring te beschikken. Wil je meer weten over de vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie? Lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in de metaaltechniek. Het is belangrijk dat je kunt lassen met het TIG lasproces en dat je ook ervaring hebt met het bedienen van machines. Hoe meer ervaring hoe beter. Mocht je echter nog niet over veel ervaring beschikken maar wel een sterke wil hebben om deze werkzaamheden te leren dan kun je ook in aanmerking komen. Het bedrijf hecht namelijk veel waarde aan een goede motivatie en een leergierige houding. Een rijbewijs is niet verplicht maar kan wel handig zijn als je op locatie wil gaan werken in de toekomst.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een gezellig en persoonlijk familiebedrijf met een aantal nieuwe loodsen. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland vlak boven Leeuwarden. Het bedrijf heeft ongeveer 10 werknemers in dienst die allround worden ingezet. De werkzaamheden verschillen van plaatbewerking tot en met het inelkaar zetten van complete constructies. Ook doet het bedrijf leidingwerk. Het bedrijf heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van het personeel en denkt met mensen mee. Als je bij dit bedrijf aan de slag gaat kun je jezelf ontwikkelen en kun je steeds breder inzetbaar worden in de metaaltechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je behoefte aan een leuke baan met toekomstmogelijkheden? Wil je een baan met werkzaamheden die dagelijks verschillen? Wil je graag onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan is dit de ideale baan voor jou. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd in de wacht te slepen. Alles hangt samen met motivatie en leergierigheid. Wil je jezelf meer ontwikkelen? Dan kun je ook een opleiding of training volgen op kosten van het bedrijf. Je krijgt uiteraard een salaris conform de cao voor de kleinmetaal. Daarnaast kun je ook een reiskostenvergoeding krijgen als je met eigen vervoer rijd naar het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan krijg je een reactie op je sollicitatie.