Vacature productiemedewerker metaal vanaf 9 december 2022

Heb je ervaring in de productie maar mag jouw werk wel wat technischer? Heb je altijd al een echt technisch vak willen leren? Dan is de vacature productiemedewerker in de metaal een goede start. In deze productiefunctie leer je de basiswerkzaamheden aan van de metaalproductie. Dat zorgt er voor dat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je hebt basiskennis van machines, materialen, werkprocessen, constructies en natuurlijk technische tekeningen. Wanneer je deze basiskennis hebt kun je deze verder uitbouwen doormiddel van bijvoorbeeld een opleiding in een BBL vorm of andere technische opleidingsvarianten die in het kader staan van werken en leren zoals een Technicum ONE opleidingstraject. Wil je graag aan de slag in de metaalsector maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Dan is deze vacature voor jou bestemd.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in de productie als productiemedewerker of operator. Je hebt een flexibele werkhouding en bent betrouwbaar. Daarnaast wil je jezelf ontwikkelen en je bent leergierig. Je bent iemand die interesse heeft in de techniek en je kunt goed met gereedschap zoals schroevendraaiers, sleutels en verschillende andere soorten handgereedschap overweg. Daarnaast kun je ook heel veilig werken en zorg je er voor dat je werkplek opgeruimd en schoon is. Als je over deze vaardigheden beschikt dan kun je prima aan de slag in een productiefunctie in de metaaltechniek.

Over het bedrijf

Productiefuncties in de metaaltechniek staan zowel bij grotere bedrijven als midden- kleinbedrijven in de metaaltechniek open. De producten die gemaakt worden zijn divers. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld machines, staalconstructies, plaatwerk en halffabricaten. Ook transportmiddelen zoals trailers, trucks en heftrucks worden voor een deel doormiddel van productie en assemblagewerkzaamheden in elkaar gezet. De werkzaamheden zijn divers en de bedrijven ook. Daarom is er altijd wel een mogelijkheid om werk uit te voeren in de metaalproductie bij een bedrijf dat bij je past. Zo kun je jezelf ontwikkelen in de richting van machinebankwerken zoals verspaning, kanten en zetten, lasersnijden en het bedienen van andere machines in de plaatwerkerij. Ook kun je jezelf ontwikkelen in de richting van constructiebankwerker zodat je jezelf gaat richten op montagemedewerker, lasser of allround constructiewerker. Het werk wordt gedaan in de dorpen en steden rondom Leeuwarden zoals Dokkum, Sneek, Franeker, Drachten en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Als metaalproductiemedewerker kun je aan de slag in verschillende functies. Daarom is het salaris ook verschillend. Je krijgt een salaris conform de cao voor metaal en techniek. Dit salaris groeit naarmate je meer werkzaamheden kunt uitvoeren en zelfstandiger inzetbaar bent. Je kunt ook opleidingen en trainingen volgen om nog meer zelfstandigheid te krijgen in de techniek en de werkzaamheden die daar worden uitgevoerd. Deze trainingen en opleidingen worden voor je betaald evenals veiligheidscertificaten. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt uitzicht op een vast dienstverband. Bovendien krijgt je reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature in de metaaltechniek? Neem dan contact op via de knop solliciteren via de menubalk die is aangegeven op deze website.