Vacature lasser samensteller transportmiddelen metaal vanaf 9 december 2022

Heb je ervaring als lasser en kun je ook constructies van tekening samenstellen? Dan is deze baan interessant. Veel samenstellers en lassers werken in de staalconstructie en machinebouw maar bij dit bedrijf kun je aan de slag in de opbouw en aanpassing van transportmiddelen. Het gaat de laatste tijd heel goed in de transportmiddelenbranche van Nederland. Wereldwijd worden transportmiddelen van Nederland gekocht waardoor bedrijven die deze producten en machines leveren veel werk hebben en houden de komende tijd. Daarom is er versterking nodig in de vorm van samenstellers/ lassers. Het samenstellen gebeurd aan de hand van duidelijke technische tekeningen en het lassen gebeurd doormiddel van het MIG/MAG lasproces. Heb je ervaring als samensteller lasser dan kun je in aanmerking komen voor deze baan.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je goed kunt MIG/MAG lassen en dat je technische tekeningen kunt lezen. Een diploma MAG lassen op niveau 2 is gewenst maar is niet een harde eis omdat veel mensen in de praktijk voldoende kennis en ervaring hebben opgebouwd om deze functie goed te kunnen uitoefenen. Wil je graag aan de slag bij een bedrijf waar je een toekomst op kunt bouwen maar heb je toch nog weinig ervaring op het gebied van samenstellen en lassen? Dan kom je ook met motivatie en leergierigheid heel ver. Je kunt namelijk werken en leren. Dat kan doormiddel van een BBL opleiding maar ook door lasopleidingen te volgen via Technicum.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als samensteller lasser is toonaangevend op het gebied van transportmiddelen. Er worden oplossingen ontwikkelt om vracht in en uit te laden uit vrachtwagens. Daarnaast worden ook andere aanpassingen aan vrachtwagens en hijs- en hefmiddelen gemaakt. Daarvoor zijn samenstellers/ lassers onmisbare vakkrachten. Deze vormen een belangrijk onderdeel van de werkvloer. De werkvloer is overigens netjes ingericht en veiligheid is een belangrijk onderwerp waar het bedrijf zich sterk voor maakt op de werkvloer. Bovendien wil het bedrijf haar personeel graag zou allround mogelijk inzetten. Je kunt daardoor altijd opleidingen en trainingen volgen zodat je nog effectiever aan de slag kan binnen deze organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Een samensteller lasser kan een salaris verdienen rond de 2600 euro bruto per maand. Dit salaris kan groeien naar mate iemand meer ervaring heeft opgebouwd als samensteller lasser. Je kunt kosteloos opleidingen en trainingen volgen. Bovendien werk je in een prettige werksfeer met veel aandacht voor iedereen persoonlijk zodat je altijd ingezet wordt in een vakgebied waar jouw kracht ligt. Op de werkvloer werken samenstellers/ lassers nauw samen met de rest van het personeel. Zo ontstaat een goede sfeer en een optimaal product. Jij kunt in dit team een belangrijke rol vervullen. Je verdient een salaris net zo hoog als een vergelijkbare collega. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature in de metaaltechniek? Neem dan contact op via de knop solliciteren via de menubalk die is aangegeven op deze website.