Vacature RVS lasser Friesland vanaf 3 november 2021

Ben jij een ervaren lasser en ben je op zoek naar een allround functie in de RVS lastechniek? Dan is dit een interessante vacature voor jou. Bij dit bedrijf ben je niet alleen als aflasser aan het werk in een lasbox maar werk je zowel op het bedrijf als op locatie. Kortom een allround functie waarbij je verschillen machines, apparaten en ook leidingwerk gaat hechten en aflassen. Je werkt in deze functie volledig zelfstandig. Je doet de voorbereidende werkzaamheden en ook de daadwerkelijke constructiewerkzaamheden. Er is veel afwisseling en uitdaging waardoor je als ervaren lasser een mooie nieuwe stap kunt maken.

Wie ben je?

Voor deze functie is het heel belangrijk dat je goed RVS kunt lassen met het TIG en/of MIG lasproces. Minimaal 2 jaar werkervaring in deze lasprocessen is gewenst. Verder moet je goed technische tekeningen kunnen lezen. Daardoor kun je jouw eigen werkstukken samenstellen en aflassen. Een mbo-opleiding in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde op niveau twee of hoger is een goede theoretische basis voor de werkzaamheden in deze functie. Wanneer je graag ook op locatie wilt werken is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en eventueel een eigen auto.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature RVS lasser open staat is een allround onderhoudsbedrijf dat gevestigd is in de buurt van Leeuwarden. Het bedrijf is ook goed bereikbaar vanuit Franeker en Harlingen. Het bedrijf heeft een prettige informele werksfeer waarbij de eigenaar gewoon meewerkt in de werkplaats en op locatie.

Wat bieden wij jou?

Als ervaren RVS lasser kun je een salaris verdienen rond de 2600 euro bruto per maand. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer. Je bouwt per jaar 25 verlofdagen op en ontvangt 8,33% vakantiegeld. Bovendien ontvang je ook de mogelijkheid om op kosten van het bedrijf opleidingen en trainingen te volgen. Daarmee kun je zelf ontwikkelen en heb je nog meer doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk