Vacature MIG/MAG lasser noordoost Friesland vanaf 18 mei 2021

Ben jij een staal lasser en kun je ook goed samenstellen dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een klein bedrijf in de metaalconstructie zijn we op zoek naar iemand op basis van tekening constructies kan hechten en aflassen doormiddel van het MIG/MAG lasproces. Daarnaast komt er af en toe ook montagewerk en voorbewerking aan de orde. Echt een functie voor iemand die van afwisseling houdt. Ben jij iemand die zich herkent in deze functieomschrijving dan kom je in aanmerking voor de vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je in bezit bent van een vakdiploma constructiewerken lassen op minimaal mbo niveau 2. Daarnaast is een werkervaring van 5 jaar gewenst in de functie constructiebankwerker lasser. Je hebt een VCA certificaat nodig of je moet bereid zijn om dit op korte termijn te halen. Het bedrijf is op zoek naar iemand met een flexibele instelling. Een lasser die bereid is om montage en voorbewerking te doen. Daarnaast is het handig als je in de buurt woont van Dokkum. Daar is het bedrijf namelijk in de buurt gevestigd.

Over het bedrijf

De vacature MIG/MAG lasser samensteller staat open bij een bedrijf in het Noordoosten van Friesland. Het is goed bereikbaar vanuit Dokkum, Drachten, Leeuwarden en natuurlijk alle bedrijven die zich in deze driehoek bevinden. Er werken ongeveer 20 werknemers bij dit bedrijf. Dat zorgt er voor dat alle werknemers allround aan de slag gaan en meerdere verschillende werkzaamheden kunnen en willen uitvoeren.

Arbeidsvoorwaarden

Als samensteller lasser MIG/MAG verdien je een salaris conform de CAO kleinmetaal. Dat zal rond de 2500 euro liggen op basis van je ervaring. Je wordt binnen het bedrijf breed ingezet en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je reiskosten tegen 0,19 per kilometer. Verder kun je VCA behalen en andere certificaten om veilig en vakkundig te werken.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.