Vacature mechatronica monteur Friesland vanaf 3 november 2021

Heb jij ervaring in de Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? Of ben jij net afgestudeerd aan een opleiding in deze richting? Dan is deze vacature uiterst geschikt voor jou. Onze opdrachtgever geeft je namelijk graag de kans om je te ontwikkelen tot mechatronica monteur met meerdere doorgroei mogelijkheden op het gebied van service en onderhoud. Zo ga je eerst aan de slag binnen de kasten- en panelenbouw, maar kun je je opwerken naar servicemonteur om uiteindelijk zelfstandig storingen op te lossen of machines te installeren bij de klant.

Wie ben je?

Jouw voorliefde voor de techniek en alles wat bij de technische sector komt kijken kun je aantonen met een relevante opleiding zoals een mbo opleiding mechatronica niveau 3, of door opgedane werkervaring als mechatronica monteur. Daarnaast ben je een gemotiveerde werknemer die graag het beste uit zichzelf haalt en zichzelf wil doorontwikkelen en in staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast is een rijbewijs van belang als je graag in een servicemonteurfunctie aan de slag wil.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in schone lucht. Ze zijn gespecialiseerd in het afzuigen en filteren van stoffen en dampen die vrijkomen bij industriële processen. Daarnaast biedt de organisatie het oplossingen voor biomassaverbranding zoals verbranding van houtsnippers, briketten, pellets en olifantsgras. Er wordt aan een complete oplossing gewerkt in zowel gestandaardiseerde installaties als in maatwerk, waardoor geen klus hetzelfde is. Het is bedrijf  gevestigd vlakbij een station in een stad in Friesland waardoor het zowel met de auto als met het openbaarvervoer gemakkelijk te bereiken is vanuit o.a. Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Drachten, Dokkum en Groningen.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een functie als beginnend of ervaren mechatronica monteur op fulltime basis binnen een hecht team. Wanneer je net afgestudeerd bent met een mechatronica-opleiding of werktuigbouwkundige opleiding krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en word je voldoende begeleid. Wanneer je juist over ruime ervaring beschikt kun je deze overdragen aan de onervaren monteurs. Je krijgt in eerste instantie een contract via Technicum, maar wanneer dit van beide kanten bevalt word je overgenomen door het bedrijf en maak je zo kans op een vast contract.

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.200,- en € 2.700,- bruto bij een fulltime dienstverband afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt aan haar werknemers alle kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Dan wordt er contact met je opgenomen zodra je jouw cv en motivatie hebt ingestuurd.