Vacature projectleider installatietechniek Friesland vanaf 14 december 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek en wil je graag op kantoor werken? Of heb je juist veel ervaring op kantoor en wil je graag aan de slag in een technisch bedrijf in het middenkader? Dan ben je misschien wel de juiste persoon die we zoeken. Voor een groot installatiebedrijf in Friesland zijn we namelijk op zoek naar iemand die graag als projectleider wil werken. Als projectleider heb je een veelzijdige functie en heb je contact met de werkvloer maar ook met andere collega’s op kantoor. Je bewaakt de voortgang en zorgt er voor dat mensen en materialen op het juiste moment op de juiste plaats belanden. Daarnaast anticipeer je op onverwachte situaties. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten maar ook voor andere partijen die bij het project betrokken zijn. Een geslaagd project geeft je voldoening en als alles niet helemaal loopt zoals je wil dan heb je energie en motivatie om alles op de juiste manier in beweging te brengen. Krijg je bij het lezen van deze tekst interesse in deze functie? Lees dan snel verder of solliciteer meteen.

Welke ervaring heb je nodig?

Een mbo middenkaderopleiding is natuurlijk perfect maar ook een andere opleidingsachtergrond kan passend zijn. Hierbij kun je denken aan een mbo opleiding installatietechniek of elektrotechniek. Een hbo opleiding technische bedrijfskunde of aanverwante richting is uiteraard ook uitstekend. Projecten leiden komt echter niet alleen aan op opleidingsniveau. Persoonlijke eigenschappen zijn net zo belangrijk of misschien zelfs nog belangrijker. Je moet overzicht kunnen houden en bent betrouwbaar, voor klanten, leveranciers en personeel. Je bent in control en weet hoe je controle kunt krijgen op situaties. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en kun je communiceren op verschillende niveaus.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature projectleider open staagt is actief in de installatietechniek. Deze sector is voortdurend in beweging en vormt een belangrijke spil in de verduurzaming van Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 40 monteurs in dienst en neemt projecten aan in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dat maakt het bedrijf een grote en dynamische speler in de installatietechniek. Het bedrijf denkt met de klant mee. Ook de projectleiders kunnen goed met klanten meedenken en adviezen geven als dat nodig is. Er vind regelmatig overleg plaats met de betrokken partijen en het bedrijf is samenwerkingsgericht. Veiligheid en kwaliteit gaan voor snelheid.

Arbeidsvoorwaarden

Een projectleider is een belangrijke functie en de mate van ervaring bepaald het salaris dat meestal boven de 3000 euro bruto per maand zal liggen bij een fulltime dienstverband. Je kunt in je werk groeien in zelfstandigheid en op het gebied van een brede inzetbaarheid. Ook kun je jezelf specialiseren op bepaalde soorten projecten zoals woningbouw of utiliteit. Hoe breder je ingezet kan worden hoe dynamischer je functie en loopbaan. Wil je jouw kennis uitbreiden? Dat kan doormiddel van opleidingen en trainingen die voor je worden betaald. Je kunt reiskosten ontvangen maar een auto van de zaak is ook mogelijk. Verder krijg je een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband te bemachtigen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.