Vacature projectleider Elektro Utiliteit Friesland vanaf 13 oktober 2021

Heb je ervaring in elektrotechniek en wil je graag een stap maken richting een leidinggevende functie? Dan is de functie projectleider elektro in de utiliteit een mooie uitdaging. Jij kunt hiervoor in aanmerking komen als je kwaliteitsgericht en klantgericht bent. Je hebt ervaring in utiliteitsprojecten als uitvoerend elektromonteur. Je weet op welke technische en organisatorische aspecten je moet letten als je in de utiliteit werkt. In deze functie werk je echter niet vaak op de werklocatie maar heb je vooral klantcontact vanuit kantoor. Je werk nauw samen met de contractbeheerder en draagt verantwoordelijkheid voor de projecten en voor de uitvoering binnen het team. Als er afwijkingen zijn of veranderingen dan zorg je er voor dat alles zo goed mogelijk wordt opgelost. Op die manier kun je een goed overzicht houden en ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten als medewerkers.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de praktijk van elektrotechniek is een goed fundament voor deze functie. Het is echter belangrijk dat je ook goed in staat bent om leiding te geven. Je moet verantwoordelijkheid kunnen dragen voor projecten en personeel. Je bent communicatief vaardig en kunt ook een goede projectadministratie bijhouden. Als er veranderingen plaatsvinden ben je niet afwachtend maar sta je vooraan met oplossingen. Je hebt een mbo opleiding in de elektrotechniek gedaan of in een vergelijkbare technische richting. Daarnaast heb je HBO denkniveau en werkniveau. Een HBO opleiding in de techniek zou mooi zijn maar is niet noodzakelijk. Een praktische invalshoek vanuit het leidinggeven is net zoveel waard.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat zowel actief is in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dat maakt dit bedrijf tot een goede gesprekspartner voor verschillende klanten of dat nu bedrijven zijn of consumenten. Het bedrijf met grote organisaties onderhoudscontracten afgesloten met betrekking tot onderhoud aan utiliteit. Het bedrijf heeft ervaren monteurs in dienst die vaak breed inzetbaar zijn. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor modernisering en verduurzaming. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan een goede klantenbinding en een klantgerichte aanpak.

Arbeidsvoorwaarden

Een projectleider in de elektrotechniek zit op een salaris van 3000 euro bruto tot 3500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en kunt bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd ontvangen. Daarnaast geeft het bedrijf verschillende opleidingen en trainingen aan personeel zodat het personeel zich verder kan ontwikkelen. Daarnaast verstrekt het bedrijf een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om bij dit bedrijf aan de slag te gaan? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je meer te weten komen over deze functie of over andere vacatures bij jou in de buurt.