Vacature projectleider elektrotechniek vanaf 25 april 2022

Heb je ervaring in de elektrotechniek en ben je toe aan een nieuwe stap? Heb je altijd al leiding willen geven en kun je goed werkprocessen regelen? Ben je iemand die overzicht kan houden en heb je veel verstand van je vakgebied: Elektrotechniek? Dan is de functie projectleider geschikt voor jou. Als projectleider in de elektrotechniek ben jij er verantwoordelijk voor dat materialen en monteurs op het juiste moment op de juiste plaats worden ingezet. Je hebt veel contact met klanten maar natuurlijk ook met je eigen collega’s die het werk uitvoeren. Jij bent in controle en als er processen bijgestuurd moeten worden dan weet jij wat er moet gebeuren. Als projectleider heb je veel verantwoordelijkheid maar ben jij ook degene die een grote invloed heeft op het slagen van een project. Dit doe je natuurlijk voor een professioneel bedrijf met een team ervaren collega’s. Als projectleider ben je ook een coach iemand die weet hoe mensen in hun kracht kunnen worden ingezet. Een ideale functie dus voor iemand die met techniek én met mensen wil werken.

Welke ervaring heb je nodig?

Een projectleider in de elektrotechniek moet weten waar hij of zij het over heeft. Voor het leidinggeven aan projecten is daarom kennis van elektrotechniek nodig. Een afgeronde mbo opleiding elektrotechniek niveau 3 of 4 is daarom vereist. Daarnaast is 5 jaar werkervaring in de praktijk nodig om voldoende kennis te hebben van processen op de bouw. Natuurlijk is het belangrijk dat je aanleg hebt voor de rol projectleider. Je moet goed in staat zijn om mensen aan te sturen. Je kunt inspelen op problemen en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarbij is een goede communicatie in woord en geschrift van groot belang. Je kunt goed met computerprogramma’s overweg en bent stressbestendig.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie projectleider open staat is een groot bedrijf dat actief is in de installatietechniek en elektrotechniek. In feite is het bedrijf een totaalinstallateur dat de wensen van de klanten centraal stelt. Het bedrijf heeft veel kennis waardoor ook grotere projecten in de utiliteit en industrie voorkomen. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren heeft het bedrijf ervaren monteurs in dienst die regelmatig worden opgeleid zodat ze op de hoogste zijn van de meest moderne technieken. De techniek is voortdurend in beweging. Het bedrijf loopt voorop in deze ontwikkelingen. Het bedrijf is actief in heel noord Nederland maar de meeste projecten worden uitgevoerd in de omgeving van Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Drachten en Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren projectleider in de elektrotechniek verdient een salaris boven de 3000 euro per maand. Hoe hoog het salaris precies is hangt af van de opleiding en ervaring. Het salaris wordt altijd afgestemd op basis van de cao metaal en techniek. Je krijgt reiskosten tegen 0,19 per kilometer als je met eigen vervoer gaat rijden maar een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwe ontwikkelingen in de techniek maar ook in projectmanagement.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan spoedig contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waar deze vacature staat maar ook meerdere vacatures.