Vacature projectleider Elektrotechniek Utiliteit Friesland vanaf 17 september 2021

Ben jij een ervaren eerste elektromonteur en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Dan is deze vacature interessant voor jou. Bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek / elektrotechniek zijn wij op zoek naar iemand dat goed kan leidinggeven en ervaring heeft op het gebied van elektrotechniek in de utiliteit. De utiliteit is een sector met veel uitdaging en complexere systemen dan men over het algemeen aantreft in de woningbouw. Dat maakt deze sector voor een projectleider elektrotechniek interessant. Als projectleider stuur je een projectteam aan draag je verantwoordelijkheid voor de utiliteitsprojecten op elektrotechnisch gebied. Je stuurt jouw teamleden aan en werkt nauw samen met de opdrachtgever.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze leidinggevende functie is het van belang dat je in het bezit bent van een MBO/HBO diploma richting elektrotechniek of installatietechniek. Praktijkervaring in de elektrotechniek is gewenst omdat je dan effectiever kunt inschatten welke taken moeten worden uitgevoerd en hoeveel tijd de werkzaamheden kosten. Naast kennis van elektrotechniek is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, kunt aansturen en verantwoordelijkheid kunt dragen.

Over het bedrijf

Het installatiebedrijf waar deze vacature open staat is al decennia actief in de installatiebranche en voert projecten uit in zowel de woningbouw, utiliteit en industrie. Het bedrijf heeft verschillende ervaren monteurs in dienst die vanuit diverse teams worden ingezet om projecten uit te voeren. Het installatiebedrijf staat bekend als vernieuwend en innovatief. Daarom is het bedrijf ook actief in de verduurzaming en energietransitie die plaatsvind in woningen en utiliteit. Het bedrijf is gericht op een voortdurende verbetering van elektrotechnische installaties en W-installaties. Het bedrijf denkt op dit gebied ook mee met de klanten. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf is er een grote klantenkring ontstaan in het noorden van Nederland. Het bedrijf is gevestigd tussen Leeuwarden en Groningen in en is ook goed bereikbaar vanuit Drachten en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren projectleider in de elektrotechniek kun je een salaris verdienen boven de 3000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van werkervaring en opleiding. Binnen het bedrijf is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling en krijg je de mogelijkheid om door te groeien. De opleidingen en trainingen die je volgt worden betaald door het bedrijf. Je krijgt een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer rijd.

Solliciteren?

Zou je graag projectleider willen worden in de elektrotechniek of zoek je vergelijkbare vacatures? Neem dan contact op met de organisatie via de knop vacatures in de menubalk.