Vacature monteur zonnepanelen vanaf 19 december 2022

Heb je zin in een uitdaging in de duurzame techniek? Ben je sportief en heb je geen hoogtevrees? Dan heb je alleen nog technisch inzicht nodig en je bent de ideale aankomende monteur zonnepanelen. Voor een aantal bedrijven in Friesland is Technicum op zoek naar monteurs die graag op daken zonnepanelen willen plaatsen en zo een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van Nederland. Technicum zoekt gemotiveerde teamspelers die goed kunnen samenwerken en daarbij de veiligheid niet uit het oog verliezen. Heb je al deze punten in je? Lees dan snel verder of solliciteer direct op deze functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Als je een jaar of meer ervaring hebt in een technische functie dan kun je al in aanmerking komen voor een functie als aankomend zonnepanelenmonteur. Natuurlijk moet je wel over VCA beschikken maar dit veiligheidscertificaat kun je ook op kosten van Technicum halen. Daarnaast heb je ook een sportieve instelling nodig want als zonnepanelenmonteur zit je nooit stil. Je loopt trappen op en af met zonnepanelen en werkt ook op hoogte. Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid maar veilig werken is ook een verantwoordelijkheid van de werknemer. Daarom moet je zelf ook goed geconcentreerd en veilig kunnen werken. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar kan wel wenselijk zijn als je op verschillende locaties moet werken door heel Friesland. Anders moet je gebruik maken van openbaar vervoer of meerijden met collega’s en dat is afhankelijk van je woonplaats.

Over het bedrijf

De vacature monteur zonnepanelen staat open bij verschillende bedrijven. Zowel grote installatiebedrijven die ook andere elektrotechnische werkzaamheden doen maar ook bij kleinere bedrijven die specifiek gericht zijn op zonnepanelen monteren zoeken monteurs in de zonnepanelen. De werkzaamheden worden niet alleen in de grote steden zoals Leeuwarden, Franeker, Harlingen en Dokkum uitgevoerd maar ook in kleinere plaatsen zoals dorpen. Bedrijven die werken in de zonnepanelen leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van Nederland. Geen wonder dat steeds meer mensen zonnepanelen laten plaatsen op hun daken. Hoe meer aanvragen op dit gebied hoe beter het is voor de zonnepanelenbedrijven. Dit kunnen veel orders verwachten. Voor monteurs zonnepanelen betekent dit veel werk in het verschiet.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt aan de slag als zonnepanelenmonteur voor een salaris van 2300 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris gaat natuurlijk met je ervaringsjaren meegroeien tot je ingezet kan worden als zelfstandige monteur. Je krijgt kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je steeds beter in jouw functie gaat worden. Deze opleidingen en trainingen worden uiteraard voor je betaald. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een vast dienstverband of je moet op flexibele basis blijven werken als je dat wilt. De reiskosten die je maakt kunnen worden vergoed door het bedrijf. Dat is ook het geval met betrekking tot de kosten die je maakt voor openbaar vervoer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum. Achter die knop zit het volledige vacatureaanbod van Technicum uitzendbureau.