Vacature monteur zonnepanelen vanaf 11 november 2022 in Friesland

Heb je altijd al een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van Nederland? Dan is dit jouw kans. Voor een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek kun je aan de slag als monteur zonnepanelen? Dit is een mooie functie waarbij je zowel met je handen als met je verstand moet werken. Je hebt geen hoogtevrees en ben bereid om ook op daken te werken. Daarnaast ben jij een persoon die goed kunt samenwerken met andere personeelsleden. Het plaatsen van zonnepanelen is namelijk echt teamwork. Er zijn monteurs die de panelen aandragen en weer andere monteurs die de panelen monteren en aansluiten. In de praktijk wissel je vaak tussen deze rollen. Dat zorgt er voor dat je veel afwisseling hebt als zonnepanelenmonteur. Wil je meer weten over deze vacature lees dan onderstaande tekst of solliciteer direct.

Welke ervaring heb je nodig?

Hoeveel ervaring je ook hebt in de techniek, het vak zonnepanelenmonteur blijft uniek. Daarom zal je dit vak altijd moeten leren. Dat zorgt er ook voor dat je met verschillende achtergronden deze functie kunt vervullen. Je moet wel in staat zijn op mbo niveau 2 te functioneren. Daarnaast moet je leergierig zijn omdat de ontwikkelingen in de elektrotechniek in hoog tempo elkaar opvolgen. Het belangrijkste van deze functie is nog wel dat je veilig moet kunnen en willen werken. Aan waaghalzen heeft het bedrijf geen behoefte. Het werk moet juist veilig en vakkundig worden uitgevoerd.

Over het bedrijf

Het werk van zonnepanelenmontage is belangrijk. Als er geen zonnepanelen worden geplaatst in Nederland komen de duurzame doelen niet in zicht. Daarom is het belangrijk dat zonnepanelen vakkundig en veilig worden aangebracht op daken en zonnevelden. Dat zorgt er voor dat er een voortdurende behoefte is aan personeel die vol enthousiasme wil werken aan deze doelstellingen. Het bedrijf dat zonnepanelenmonteurs zoekt is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden. Mocht je echter uit een ander deel van Friesland komen dan is dat geen probleem. Dat komt omdat er ook bedrijven zijn in de omgeving van Heerenveen, Drachten, Dokkum, Sneek, Franeker en Harlingen waar zonnepanelenmonteurs worden gezocht. Daardoor kun je altijd solliciteren bij Technicum als je zonnepanelenmonteur wilt worden.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als startende monteur zonnepanelenmonteur een salaris verdienen van 2300 euro bruto per maand op basis van een dienstverband van 38 uur. Dit wordt ook wel een fulltime dienstverband genoemd. Mocht je BBL willen doen dan is dat ook mogelijk. Dan werk je 32 uur per week en ga je 1 dag per week naar school voor je BBL elektro opleiding. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan na afronding van je bepaalde tijd contract. Mocht je BBL volgen dan kun je na afloop van het BBL traject een vast contract krijgen. Je krijgt de mogelijkheid om VCA en veilig werken op hoogte kosteloos te volgen. Bovendien krijg je ook een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per gereden kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je altijd willen werken aan een duurzaam Nederland? Reageer dan direct door te klikken op de knop vacatures Technicum. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen. Wil je toch liever een opleiding volgen in het kader van werken en leren dan kun je klikken op Technicum BBL. Dan kom je in de omgeving van Technicum ONE. Deze omgeving is een Technicum opleidingsomgeving met veel informatie over verschillende opleidingsmogelijkheden in de techniek.