Vacature monteur zonnepanelen Friesland vanaf 24 februari 2023

Heb je altijd al een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van Nederland? Ben je technisch aangelegd en heb je geen hoogtevrees? Dan is de vacature monteur zonnepanelen interessant voor jou. Je hebt hier geen ervaring voor nodig maar wel technisch inzicht en een aanpakkersmentaliteit. Samen met een team van monteurs plaats je zonnepanelen op locatie. Dat kunnen daken van huizen zijn maar ook van loodsen en bedrijfspanden. De projecten en locaties zijn divers waardoor een rijbewijs handig is. In de functie monteur zonnepanelen zal je in eerste instantie de dakrails plaatsen en de zonnepanelen aansluiten naar mate je meer ervaring hebt kun je ook te maken krijgen met het aansluiten van de omvormer en de bekabeling richting de meterkast. Het werk van een monteur zonnepanelen is uitdagend en toekomstgericht. Er zal altijd werk beschikbaar blijven voor monteurs in zonnepanelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Werkervaring in de zonnepanelen is natuurlijk mooi maar we begrijpen dat niet iedereen deze ervaring heeft. Daarom is het vooral van belang dat je een gemotiveerde werkhouding hebt en van aanpakken weet. Ben je iemand die niet bang is om op daken te werken en ben je daarnaast een persoon die dit veilig kan doen? Kun je in teamverband werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is deze vacature heel geschikt voor jou. Een opleiding heb je niet direct nodig maar als je wil doorstromen naar een functie als allround elektromonteur dan is het wel handig dat je over een mbo niveau 2 opleiding beschikt bij voorkeur richting de techniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf Technicum heeft verschillende vacatures open staan in de techniek. De vacature monteur zonnepanelen staat open in het noorden van Nederland in de omgeving van Leeuwarden maar er worden via Technicum ook monteurs in zonnepanelen gezocht in de omgeving van Franeker, Heerenveen, Drachten en Sneek. Monteurs in zonnepanelen werken bij bedrijven in de elektrotechniek en dat zorgt er voor dat je doorgroeimogelijkheden hebt richting andere elektrotechnische werkzaamheden. Vanuit Technicum krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je breder ingezet kunt worden.

Arbeidsvoorwaarden

Een monteur zonnepanelen kan een salaris verdienen rond de 2300euro bruto per maand. Dit is een startsalaris bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Een ervaren monteur in de zonnepanelen kan daarnaast ook leidinggeven aan een ploeg monteurs. Verder heb je doorgroeimogelijkheden richting andere specialisaties in de elektrotechniek. Daarnaast krijg je opleidingen en trainingen betaald. Je kunt ook reiskostenvergoeding krijgen. Tot slot krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie voor monteur zonnepanelen? Dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk.