Vacature montagemedewerker Friesland vanaf 24 februari 2023

Technicum is voor verschillende bedrijven in de regio Noord Friesland op zoek naar montagemedewerkers. Hierbij kun je denken aan bedrijven die machines produceren voor onder andere de landbouw, zuivel, voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie. Daarnaast zoeken we monteurs voor luchtbehandelingsinstallaties en klimaatbeheersingsinstallaties voor diverse bedrijven. Binnen een van deze bedrijven zal jij verantwoordelijk zijn voor het monteren van de machines of installaties. Dit doe je zelfstandig aan de hand van een tekening, maar in sommige gevallen ook samen met andere collega’s van het bedrijf. Samen verwerken jullie de verschillende opdrachten die binnen komen. Het kan hierbij gaan om enkele stuks en unieke machines waarvoor nauwelijks tekeningen beschikbaar zijn. Bij een andere bedrijf zal je steeds werken aan specifieke installaties en varianten die hierop ontwikkelt zijn. Het werk van een monteur is daardoor heel afwisselend. Technicum kan jou helpen om de juiste functie binnen de werktuigbouwkunde te bemachtigen.

Welke ervaring heb je nodig?

Wanneer  je als montagemedewerker gaat werken is het van belang dat je een opleiding MBO niveau 2 hebt gehaald in een technische richting. Je kunt hierbij denken aan mechatronica, elektronica, werktuigbouwkunde, installatietechniek of vergelijkbare opleidingen. Daarnaast is ervaring met het lezen van technische tekeningen van belang, zodat je na een inwerkperiode zelfstandig constructies en machines kunt opbouwen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om door te groeien naar een andere functie zoals bijvoorbeeld servicemonteur. Als je in de service wil gaan werken is het echter wel van belang dat je over een rijbewijs beschikt.

Over het bedrijf

De bedrijven waarvoor Technicum montagemedewerkers zoeken ontwikkelen machines voor verschillende sectoren, zoals; landbouw, de houtindustrie, plasticindustrie en andere branches. Er worden luchtbehandelingsinstallaties, transportbanden, sorteerders en schuurtafels geproduceerd.

Deze producten worden gebruikt voor het sorteren van gewassen, afval, het afzuigen van stof en het transporteren van producten.  De diversiteit aan producten is groot wat er voor zorgt dat elke monteursfunctie uniek is. Technicum kan jou helpen om het juiste bedrijf te zoeken bij jouw wensen en ervaring. De bedrijven waarvoor we een montagemedewerker zoeken zijn goed te bereiken vanuit: Harlingen, Franeker, Sneek, Bolsward, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Joure en Leeuwarden.

Wat bieden we?

Wanneer je via Technicum gaat werken ontvang je een salaris van minimaal 2400 bruto per maand op basis van 38 uur bij een voltijdscontract. Wat je daadwerkelijk gaat verdienen is afhankelijk je ervaring en je opleiding. Daarnaast ontvang je een reiskosten vergoeding woon-werkverkeer van 0,19 per kilometer. Verder is het mogelijk om via Technicum cursussen en trainingen te volgen om je zelf verder te ontwikkelen. Je kunt onder andere de volgende cursussen volgen; VCA, heftruck, hoogwerker en tekening lezen en nog andere trainingen. Ook is het mogelijk een BBL opleiding via Technicum te volgen bij een van haar klanten. Wanneer je aan de slag gaat als montagemedewerker, ontvang je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid op een vaste arbeidsovereenkomst.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan zo snel mogelijk contact met Technicum op via de knop vacatures Technicum.