Vacature monteur zonnepanelen vanaf 10 januari 2022 in Friesland

Heb je interesse in een baan in de buitenlucht? Ben je technisch maar wil je ook graag fysiek bezig zijn? Dan is de vacature monteur zonnepanelen interessant voor jou. In deze functie werk je projectmatig op verschillende locaties door heel Friesland. Het werk dat je doet bestaat uit het plaatsen van zonnepanelen op daken en af en toe op zonneweides. De werkzaamheden worden in teamverband gedaan. Daarbij werk je samen met een aantal zonnepanelenmonteurs maar ook met een ervaren elektromonteur die de systemen aansluit waaronder de omvormer. Als zonnepanelenmonteur kun je doorstromen naar een functie als elektromonteur maar je kunt ook langer als monteur zonnepanelen werken als je dat wilt.

Wie ben je?

Je bent een persoon die technische kennis heeft bijvoorbeeld van de elektrotechniek of van de montage. Je hebt geen hoogtevrees en kunt heel veilig werken. Daarnaast ben je in bezit van een VCA  certificaat of je bent bereid om dit certificaat via het bedrijf te behalen. Je bent leergierig en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent ook bereid om op verschillende locaties te werken. Een rijbewijs is daarom heel handig. Mocht je niet in bezit zijn van een rijbewijs dan moet je bereid zijn om dat op korte termijn zelf te behalen.

Over het bedrijf

Als zonnepanelenmonteur werk je bij een elektrotechnisch bedrijf in de buurt van Leeuwarden. De werkzaamheden die dit bedrijf uitvoert zijn op verschillende locaties door heel Friesland. Je werkt in teams van ongeveer 4 personen. Daarnaast kun je ook samen met alleen een ervaren elektromonteur op pad als de projecten wat kleiner zijn. De ervaren monteurs geven leiding aan assistent monteurs waaronder ook de monteurs in de zonnepanelen. Het bedrijf waarvoor je werkt is actief in de elektrotechniek en heeft een sterke drang naar verduurzaming van Nederlandse woningen. Daar adviseert het bedrijf ook in.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur zonnepanelen heb je een salaris rond de 2400 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt opgebouwd hoe hoger je salaris is. Daarnaast kun je doormiddel van opleidingen en trainingen ook doorgroeien naar een functie als elektromonteur. Je hebt de mogelijkheid om op basis van een projectcontract te werken. Daarnaast kun je ook op basis van een tijdelijk contract werken. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om uiteindelijk in vaste dienst te treden.  

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.