Vacature monteur zonnepanelen Friesland vanaf 24 februari 2022

Jij zoekt een baan waarin jij je technische skills kunt toepassen. Jij bent een kei in het oplossen van technische vraagstukken, en krijgt hier positieve energie van. Jij wilt graag je steentje bijdragen aan de verduurzaming van Nederland. Herken jij jezelf in dit profiel lees dan verder want dan ben jij geknipt voor deze vacature monteur zonnepanelen in Friesland! De taken die jij zult gaan uitvoeren zijn het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen op daken en zonneweides in Friesland en de overige noordelijke provincies. Het werk van een monteur zonnepanelen is belangrijk voor de toekomst en de duurzame energievoorziening. Vanwege de milieubelastende effecten van fossiele brandstoffen, is het van noodzakelijk belang om met zijn allen de omschakeling te maken naar zonne-energie. Als zonnepanelen installateur speel je op deze manier een belangrijk rol in de verduurzaming van Nederland.  

Functie eisen

Jij hebt absoluut geen last van hoogtevrees en zou prima op daken kunnen werken met de voorgeschreven valbeveiliging. Je hebt een sterk zelfverantwoordelijkheidsgevoel en werkt volgens de geldende veiligheidseisen. Jij kan situaties beoordelen als geen ander en hierop een inschatting maken hoe jij zo efficiënt en veilig mogelijk de zonnepaneleninstallatie gaat plaatsen. Andere eigenschappen die van belang zijn voor de functie:

  • Je hebt technisch inzicht en je bent een echte doorzetter
  • Goede communicatieve eigenschappen en een klantgerichte werkhouding
  • Ervaring in zonnepaneleninstallaties is een pré
  • Goede werkmentaliteit en prettige collega
  • VCA basis
  • Rijbewijs B (E pre)

Over het bedrijf?

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gespecialiseerd in het aanbrengen van zonnepanelen bedrijfspanden en grote daken. Zonnepanelen vormen het belangrijkste onderdeel van PV-installaties. Deze installaties bestaan uit PV-panelen oftewel zonnepanelen. Het bedrijf is een grote speler in deze markt en maakt gebruik van moderne gereedschappen en materialen, waarmee het werk goed uitgevoerd kan worden. De klantenkring van het bedrijf is breed en omvat zowel burgers, bedrijven en utiliteitscomplexen zoals scholen. Zo is er sprake van veel afwisseling.

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris conform CAO metaal en techniek. Je wordt ingeschaald aan de hand van je werkervaring en opleiding. Een salaris tussen de €2100,- en €2400,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband kan als richtlijn worden gehanteerd. Een jaarcontract met aansluitend een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen een hecht team met veel uitdaging en waardering voor het werk wat je doet. Veel vrijheid voor eigen inbreng en creativiteit. Gratis online trainingen voor de professional van nu (zoals bijvoorbeeld Excel geavanceerd). Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature, twijfel niet en solliciteer direct online! Heb je verder nog vragen naar aanleiding van deze vacature.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je meteen je sollicitatie insturen.