Vacature mechatronicamonteur Friesland vanaf 15 februari 2022

Wat ga je doen? Ben jij een ervaren mechatronica monteur, of juist net klaar met je studie mechatronica? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste mechatronica monteur. In deze technische functie ga je aan de hand van een tekening compleet nieuwe filterunits maken die worden gebruikt voor verschillende industrieën. In sommige gevallen doe je dit alleen als het om kleine onderdelen gaat, maar wanneer het om grote onderdelen gaat doe je dit samen. Je kunt dus zelfstandig te werk gaan, maar bent ook een echte teamplayer daar waar het nodig is. Naast het produceren van de filter units is het ook mogelijk om de producten, wanneer ze klaar zijn, te monteren op locatie. Kortom een allround functie voor iemand die graag met machines aan de slag gaat op mechanisch gebied maar ook op elektrotechnisch gebied.

Wie ben je?

Of je nou net afgestudeerd bent aan een opleiding richting de mechatronica/werktuigbouwkunde of juist aantoonbare ervaring hebt in de machinebouw, deze vacature zeer geschikt voor jou. Afhankelijk van jouw ervaring is er altijd de juiste plek te vinden binnen dit hechte team. Het is belangrijk dat jij in staat bent om vanaf een tekening zelfstandig de units in elkaar te zetten, maar ook het werk ziet en ondersteunt bij jou collega’s als die met grote producten werken. Je bent een monteur in hart en nieren die zich graag verder ontwikkelt in de werktuigbouwkunde. Voor de functie heb je geen VCA nodig maar is aandacht voor veiligheid wel van groot belang.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van machines voor een goed arbeidsklimaat. Het bedrijf zorgt voor schone lucht door het afzuigen en filteren van stoffen die vrijkomen bij diverse industriële processen. Ook bieden zij oplossingen voor biomassaverbranding. Hierbij kun je denken aan het automatisch verbranden van houtsnippers, briketten, pellets en andere biomassa. Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Waadhoeke en gemakkelijk te bereiken met het openbaarvervoer vanuit o.a. Leeuwarden, Drachten, Harlingen, Sneek, Franeker en omstreken.

Wat bieden wij jou?

Een functie als mechatronica monteur op basis van een fulltime dienstverband binnen een hecht team. Als net afgestudeerde monteur is er voldoende de ruimte om je te ontwikkelen en als ervaren monteur juist de mogelijkheid je kennis over te dragen. Wanneer je voor onze opdrachtgever aan de slag gaat krijg je eerst een contract via Technicum en wanneer dit van beide kanten bevalt word je zeker overgenomen door het bedrijf zelf. Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.000,- en € 2.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.