Vacature elektromonteur Leeuwarden vanaf 21 februari 2022

Heb je ervaring in de elektrotechniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is 2022 de tijd om een overstap te maken naar een andere baan en werkgever. Er zijn volop kansen op de arbeidsmarkt. Ook deze vacature is weer een voorbeeld van een nieuwe kans. Een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek is namelijk op zoek naar jou! Iemand die om zich heen kijkt naar een andere plek op de arbeidsmarkt. Het mooie is dat dit bedrijf meerder vacatures open heeft staan. Daardoor kun je ook nog kiezen wat het beste bij je past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar elektrotechnisch werk in de woningbouw, utiliteit of industrie? In de nieuwbouw of renovatie? Allemaal verschillende richtingen die mogelijk zijn in deze functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Welke ervaring je nodig hebt voor een functie in de elektrotechniek is afhankelijk van de verantwoordelijkheid en mate van zelfstandigheid die je gaat dragen. Een ervaren installatiemonteur moet minimaal vijf jaar ervaring hebben in de elektrotechniek om zelfstandig aan de slag te kunnen. Als je minder ervaring hebt kun je altijd aan de slag als tweede elektromonteur of assistent elektromonteur.

Verder spelen natuurlijk ook jouw wensen een rol. Wil je in de complexere techniek binnen elektro aan de slag dan zal je daar in de praktijk minimaal een mbo opleiding niveau 3 voor nodig hebben. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer verschillende functies je in de elektrotechniek kunt bekleden. Een rijbewijs en eigen auto is ook van belang als je naar verschillende projecten gaat rijden. Omdat veiligheid belangrijk is heb je een VCA certificaat nodig.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie elektromonteur open staat is een middelgroot installatiebedrijf dat actief is in Leeuwarden en veel projecten heeft in Friesland. Het bedrijf heeft ongeveer 40 monteurs in dienst in verschillende functies. Omdat het bedrijf behoorlijk groot is zijn de projecten heel divers. Daarom is er altijd ruimte voor keuze en specialisatie. Voor zowel ervaren monteurs als startende elektromonteurs zijn er werkzaamheden beschikbaar binnen het bedrijf. De meeste projecten zijn goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Sneek. Ook vanuit Harlingen en Dokkum kunnen projecten worden bereikt. Daarom kan iedereen uit Friesland reageren op deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren elektromonteur kan een salaris verdienen boven de 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Een minder ervaren elektromonteur zal een iets lagere maandloon verdienen. De hoogte van je salaris is dus afhankelijk van je ervaring maar ook van je opleidingen. Verder is er ook een mogelijkheid om extra opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Ook ontvang je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Voor de uitvoering van je werk krijg je ook persoonlijke beschermingsmiddelen en handgereedschap ter beschikking. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en aansluitend een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures Technicum of stuur een reactie via het reactieformulier.