Vacature monteur jachtbouw vanaf 5 april 2022

Heb je interesse in de maritieme sector, ervaring in de jachtbouw of lijkt het jou leuk om plezierjachten te repareren en te onderhouden dan is deze vacature heel interessant voor jou. Voor een klein shipdock in Friesland zijn wij op zoek naar een iemand die op zoek is naar een veelzijdige functie in de reparatie van kleine jachten. Hierbij kun je denken aan reparatie laswerkzaamheden, plamuren, verven, mechanische reparaties en ook eenvoudige reparaties in de elektrotechniek. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een klein team waardoor de werkzaamheden onderling verdeeld kunnen worden. Iedereen die in het team werkt is allround. Dat betekent dat je alle voorgenoemde werkzaamheden in de praktijk zult leren. Natuurlijk krijg je ondersteuning van jouw collega’s. Jullie hebben gezamenlijk een missie namelijk tevreden klanten in de jachtbouw.

Welke ervaring is nodig?

Voor deze vacature is ervaring in de jachtbouw gewenst maar niet vereist. Het is belangrijk dat je veelzijdige werkzaamheden kunt uitvoeren en dat ook leuk vind. Technisch inzicht is van belang omdat lang niet alle werkzaamheden, installaties en instructies op tekening staan. Als je kunt lassen is dan is dat een belangrijk voordeel want laswerkzaamheden komen wel regelmatig aan de orde. Mocht je nog niet kunnen lassen dan kun je dat bij het bedrijf leren. Een opleiding in de metaal, werktuigbouwkunde of in de jachtbouw is gewenst op niveau 2 of hoger. Een rijbewijs is niet nodig maar kan handig zijn als je wat verder uit de buurt van Franeker woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de jachtonderhoud. Het gaat om het onderhouden en repareren van kleine plezierjachten die vaak ook uit het water worden getild voor reparaties aan de romp en de huidplaten. De werkzaamheden wisselen sterk omdat sommige boten schade hebben terwijl andere boten alleen moeten worden onderhouden. Het onderhoud dat uitgevoerd moet worden kan verschillen per jacht. Er werken binnen het bedrijf ongeveer 10 personen in verschillende functies. De eigenaar van het bedrijf werkt zelf ook mee aan het onderhoud en doet ook het klantcontact. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op de locatie in Franeker. Daarnaast kun je het bedrijf ook goed bereiken vanuit Leeuwarden, Sneek, Bolsward en de dorpen om deze plaatsen heen.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt voor deze functie een salaris conform de cao van het bedrijf. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Je ontvangt daarnaast reiskostenvergoeding tegen 0,19 per km. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je jezelf nog verder kunt ontwikkelen en nog breder inzetbaar wordt in je functie. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie die open staat is dus echt voor langere tijd en betreft geen tijdelijke klus.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.