Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 5 april 2022

Installatietechniek is één van de belangrijkste sectoren voor de verduurzaming van de Nederlandse energiebranche. Ervaren installatiemonteurs kunnen rekenen op een groot aanbod aan vacatures. Deze vacature onderscheid zich van andere vacatures in de installatietechniek vanwege de veelzijdigheid. De vacature staat namelijk open bij een groot installatiebedrijf dat aandacht heeft voor de specifieke wensen van haar monteurs. Ben je iemand die graag klantspecifiek werk doet of juist iemand van de grotere projecten? De keuze heb je! Bij dit bedrijf kun je worden ingezet op projecten die specifiek bij jou wensen passen. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden? Neem dan meteen contact op.

Welke ervaring is nodig?

Voor deze vacature is ervaring in de installatietechniek vereist. Hierbij kun je denken aan ervaring in de verwarmingstechniek, sanitair en alle componenten die daarbij aan de orde komen. Je moet aan de hand van tekeningen en mondelinge instructies zelfstandig aan de slag kunnen. Verder is het belangrijk dat je over een eigen auto beschikt zodat je naar verschillende projecten kunt rijden. Uiteraard kun je daarvoor een reiskostenvergoeding ontvangen. Een opleiding op mbo niveau 2 of hoger in de installatietechniek of elektrotechniek is vereist. Mocht je deze opleidingsachtergrond nog niet hebben dan kun je overwegen om BBL installatietechniek te volgen via Technicum. Dat is in feite het werken en leren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek met projecten door heel Friesland maar ook in Groningen. De projecten zijn afwisselend en omvatten woningbouw, utiliteit, industrie en renovatie projecten voor specifieke bedrijven en klanten. Hierbij kun je ook denken aan overheidsinstellingen, winkels en zeer luxe woningen met domotica en duurzame technieken. De werkzaamheden worden door verschillende teams van monteurs uitgevoerd. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

De functie wordt ingeschaald in de metaal en techniek waardoor je een salaris krijgt rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van je salaris wordt bepaald op basis van je werkervaring en opleidingsniveau. Hoe meer ervaring hoe hoger je salaris. Je krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Het bedrijf betaald de kosten die hiervoor worden gemaakt. Je krijgt gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking om je werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.