Vacature monteur carrosseriebouw Friesland vanaf 24 maart 2022

Heb je ervaring in de carrosseriebouw of heb je een passie voor vrachtwagens. Dan is deze vacature interessant voor iemand zoals jou. Voor een toonaangevende carrosseriebouwer zijn we op zoek naar een aankomende carrosseriebouwer. Iemand die ervaring heeft met motorvoertuigen en autotechniek kan ook in aanmerking komen voor deze vacature. Heb je interesse in een afwisselende baan waarin je werkt aan grotere voertuigen zoals vrachtwagens, vuilniswagens en veegauto’s dan is deze vacature zeker de moeite waard om door te nemen. Ook wanneer je weinig ervaring hebt in deze sectoren dan is de functie mogelijk passend. Je zou dan in een inwerktraject aan de slag gaan waarin je door ervaren carrosseriebouwers in werk wordt ondersteund totdat je de werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is ervaring in het sleutelen aan voertuigen van groot belang. Hoe meer ervaring op dit gebied hoe beter. Je moet namelijk een goed technisch inzicht hebben en in staat zijn om op een vakkundige manier technische oplossingen kunnen bedenken. Daarnaast ben je in bezit van een technisch opleiding op minimaal niveau 2 of 3. Dit is van belang voor het geval je bedrijfsopleidingen in de carrosseriebouw gaat volgen. Dan is een mbo 2 of 3 niveau een goede theoretische basis. Het werk wordt grotendeels op de werkplaats maar af en toe kun je als je dat wilt ook op locatie werken. Als je dat doet is het belangrijk dat je over een rijbewijs beschikt en eigen auto.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de bouw van carrosserieën. Binnen het bedrijf worden verschillende technieken toegepast zoals lastechnieken, verbindingstechnieken, tekeningen lezen, hydrauliek en overige mechanische techniek. Er werken ongeveer 30 mensen op de werkvloer en ongeveer 10 op kantoor. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en is ook goed bereikbaar vanuit Dokkum, St Annaparochie, Sneek, Drachten en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Als carrosseriebouwer ga je aan de slag in de metaalcao. Conform deze cao wordt je ook betaald. Een ervaren carrosseriebouwer zit op een salaris rond de 3000 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer je in werkervaring hebt opgebouwd hoe meer je kunt verdienen. Daarnaast krijg je opleidingen en trainingen voor je werk vergoed. Je krijgt ook reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.