Vacature monteur carrosseriebouw Leeuwarden vanaf 26 juli 2021

Deze vacature is geschikt voor iedereen die graag aan de carrosserieën van vrachtwagens wil sleutelen en tevens laswerk wil verrichten. Als allround monteur carrosseriebouw ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en de reparaties aan verschillende opleggers, vrachtwagens en heftrucks. Deze werkzaamheden vinden in teamverband plaats op de werkplaats van het bedrijf. Als je voldoende ervaring hebt opgedaan en als je graag in de buitendienst wil werken is dat ook mogelijk. Dan kun je meedraaien met storingsdiensten van het bedrijf.

Welke ervaring heb je nodig?

We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het sleutelen aan voertuigen of machines. Iemand die goed tekeningen kan lezen en ook kennis van lastechniek. Het gaat hierbij met name om MIG/MAG lassen van staal. Je bent gewend om je eigen werkzaamheden in te plannen en kunt goed samenwerken en meedenken met collega’s. Een rijbewijs is een pré maar niet noodzakelijk als je alleen op de werkplaats wil werken. Als je ook bij klanten op bezoek wilt voor servicewerkzaamheden dan is een rijbewijs wel noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en heeft klanten door heel noord Nederland. Er werken ongeveer 20 personen bij het bedrijf in verschillende functies. Hierbij vormen de allround carrosseriebouwers een belangrijke factor in het bedrijfsproces. Er heerst een sfeer die heel persoonlijk is met aandacht voor de werknemers en de mogelijkheid om elke medewerker in zijn of haar kracht in te zetten.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren carrosseriebouwer die ook goed kan lassen verdient een salaris rond de 2800. Dit salaris is op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris kan verschillen op basis van ervaring en opleiding in de metaaltechniek. Je krijgt een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Verder heb je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen tot een gespecialiseerder niveau in de carrosseriebouw bijvoorbeeld in de servicetechniek of lastechniek.

Solliciteren?

Zou je graag aan de slag willen als allround carrosseriebouwer dan is deze vacature interessant voor jou. Je kunt reageren via de knop vacatures waarbij je een overzicht krijgt van alle vacatures en de mogelijkheid hebt om je eigen cv in te sturen met een motivatie.