Vacature technisch intercedent Leeuwarden vanaf 20 juli 2021

Ben jij iemand die persoonlijk contact belangrijk vindt en wil je graag wat voor mensen betekenen? Dat kan in de rol van intercedent bij Technicum. Als technisch intercedent kun jij mensen aan een uitdagende baan helpen in de techniek. In de techniek is veel werk en het tekort aan personeel is groot. Creativiteit, goede communicatieve vaardigheden en ondernemerschap zijn noodzakelijk om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Ben jij iemand die zich herkent in deze eigenschappen? Lees dan snel verder.

Als intercedent binnen Technicum heb je een breed takenpakket en ontwikkel jij je tot een specialist in alle facetten van een technisch detacheringsbureau. Je bent een accountmanager maar ook recruiter. Dat betekent dat je contact hebt met klanten maar ook met sollicitanten en werknemers. Je hebt een commerciële maar ook een mensgerichte houding. Daarnaast heb je ook interesse in de techniek. Juist door meer te leren van de techniek kun je de juiste kandidaat bij een vacature zoeken. Dit proces wordt ook wel matchen genoemd. Uiteraard kost het even tijd voordat je dit matchen goed beheerst. Gelukkig krijg je binnen Technicum alle tijd en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren intercedent. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om de beste technische specialisten te werven, binden en uiteindelijk de juiste match te maken.

Naast de persoonlijke band die je opbouwt bewaak je het gehele proces goed en maak je duidelijke afspraken met zowel kandidaat als klant, hierdoor zorg jij dat ze terugkeren bij Technicum. Uiteraard sta je er niet alleen voor en werk je nauw samen met het team van Technicum Leeuwarden. We helpen elkaar om onze doelstellingen te behalen en we vieren de successen met een uitgebreide lunch of vrijdagmiddagborrel!

Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, commercieel gedreven, sociaal sterk en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van arbeidsbemiddeling om zo mensen te helpen aan de volgende stap binnen hun carrière? Solliciteer dan direct en wie weet verwelkomen wij jou als nieuwe collega!

Wie ben je?

Je kunt op deze vacature reageren als je ervaring hebt als intercedent of wanneer je een commerciële / administratieve opleiding hebt gevolgd. Heb je al ervaring als intercedent of in de arbeidsbemiddeling dan kun je wellicht al snel een stapje maken naar een senior niveau. Heb je deze ervaring nog niet, dan is dat niet erg. Als jij beschikt over het juiste niveau en de juiste vaardigheden, dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Wat houdt dit concreet in?

  • MBO4 of HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring in een commerciële functie;
  • ondernemend karakter;
  • goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen niveaus van communiceren;
  • kennis van techniek is niet vereist, maar enige affiniteit is wel belangrijk om de terminologie te leren;
  • je bent fulltime beschikbaar, op zoek naar vast werk.

Daarnaast ben je in bezit van een rijbewijs B, zodat je zelfstandig bedrijven kunt bezoeken.

Over het bedrijf

Technicum is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in de technische branche. Deze uitzendorganisatie voldoet aan de hoge kwaliteitseisen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu en heeft vestigingen door heel Nederland. Technicum is met name gespecialiseerd in technisch specialisten op uitvoerend niveau. De techniek is een prachtige dynamische sector die veel ruimte biedt voor flexibel personeel en waar wij al ruim 30 jaar ervaring in hebben opgebouwd.

Onze dienstverlening bestaat uit het uitzenden en detacheren van technische uitzendkrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij sterk in het aanbieden van opleidingstrajecten voor enthousiaste BBL-leerlingen.

Technicum is onderdeel van USG People Nederland en heeft zo’n 20 vestigingen door Nederland, met het hoofdkantoor in Almere. Binnen Technicum heerst een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor plezier en gezelligheid, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Iedere vestiging krijgt jaarlijks een budget toegewezen en er heerst een echt teamgevoel om dit budget te behalen en een bonus te ontvangen.

Technicum Leeuwarden bestaat uit 4 intercedenten en is gespecialiseerd in installatietechniek, elektrotechniek en de werktuigbouwkunde.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij Technicum aan de slag gaat krijg je een uitgebreid inwerktraject en opleidingsprogramma. Daarin leer je het vak intercedent en alles wat daarbij komt kijken. Hierbij kun je denken aan competenties waar ook aan wet- en regelgeving. Je ontvangt een marktconform startsalaris en neemt deel aan de bonusregeling. Verder ontvang je een laptop en smartphone en reiskostenvergoeding als je met eigen auto rijd. Een auto van de zaak is op termijn ook mogelijk. Je ontvangt verder 20 vakantiedagen, 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen, collectieve ziektekostenverzekering, en pensioenregeling. Technicum betaalt 8% vakantietoeslag. Je krijgt contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.