Vacature monteur lasser carrosseriebouwer vanaf 20 juli 2021

Ben jij een ervaren lasser of mechanisch monteur en heb je interesse in carrosseriebouw? Dan is deze vacature interessant voor jou. We zoeken een aankomend of ervaren carrosseriebouwer. Iemand die met behulp van tekeningen en mondelinge toelichting zelfstandig aan de slag kan met samenstellen, lassen en monteren van carrosseriedelen. Het werk is afwisselend, leerzaam en uitdagend. Ideaal voor iemand die wat ervaring heeft als mechanisch monteur of als lasser en een volgende stap wil maken in de loopbaan.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig als samensteller lasser en / of als monteur in de metaaltechniek of carrosseriebouw. Je moet behoorlijk goed tekeningen kunnen lezen en een goed technisch inzicht hebben. Verder is het belangrijk dat je een flexibele en leergierige houding hebt. Het is belangrijk dat je fulltime inzetbaar bent en goed kunt samenwerken. Een rijbewijs en eigen auto zijn een voordeel.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een familiebedrijf in de bouw van opleggers en carrosseriedelen. Deze zijn meestal gemaakt van staal en de opbouw is dikwijls van aluminium. Er wordt gelast met het MIG/MAG lasproces. Het samenstellen gebeurd aan de hand van technische tekeningen en mondelinge instructies. Binnen het bedrijf wordt gewerkt in een teamverband met een informele werksfeer. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is ook goed bereikbaar vanuit Franeker, Harlingen en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

De hoogte van het salaris is afhankelijk van je ervaring. Hoe meer ervaring hoe hoger het salaris. Als startsalaris kun je rekening houden met 2000 tot 2200 euro bruto per maand. Een ervaren samensteller lasser in de carrosseriebouw kan echter een salaris verdienen rond de 2800 euro. Verder krijg je een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar het bedrijf rijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop solliciteren in de menubalk.