Vacature carrosseriebouwer in Friesland vanaf 8 april 2021

Sleutel je graag aan grote voertuigen en heb je een goed technisch inzicht? Lees dan snel verder. Voor een bedrijf in de bouw en het onderhoud aan vrachtwagens, heftrucks en ander materieel in de transport zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. Iemand die goed kan sleutelen en verstand heeft van de mechanische onderdelen aan voertuigen, hydrauliek en de basis kent van het elektrische deel van voertuigen. Je werkt in teams maar je kunt ook als je voldoende ervaring hebt zelfstandig op pad als servicemonteur. Het bedrijf is heel flexibel en zoekt een nieuwe collega die dat ook is.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in de bouw en het onderhoud van het carrosserie van voertuigen zoals vrachtwagens, heftrucks opleggers en andere vergelijkbare voertuigen uit de transport. Je bent in bezit van een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in een technische richting zoals motorvoertuigen, bedrijfswagenmonteur, werktuigbouwkunde, automonteur of vergelijkbaar.

Het is voor deze functie belangrijk dat je goed kunt samenwerken en dat je verantwoordelijkheid kunt dragen voor je eigen werk. Voor het opbouwen van het constructiedeel heb je ervaring als lasser nodig. Er wordt gelast met het MIG MAG lasproces. Het kunnen lezen van tekeningen is ook een vereiste in de carrosseriebouw.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan diverse merken vrachtwagens, meeneem heftrucks en opleggers. Binnen het bedrijf werken ongeveer 20 personen. Het bedrijf is gevestigd in Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

– Werkzaam binnen een team met gezellige collega’s
– Een fulltime baan voor 40 uur per week.
– De mogelijkheid om werkzaam te zijn aan diverse heftrucks, vrachtwagens en opleggers
– De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot zelfstandig monteur of servicemonteur
– Het volgen van cursussen op kosten van de zaak
– Een passend salaris conform CAO
– Reiskostenvergoeding

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Wil je liever de opleiding doen in een BBL variant. Dan kun je ook werken en leren. Klik dan op de knop BBL in de menubalk.