Vacature leidinggevend lasser Dokkum vanaf juli 2021

Ben jij een ervaren allround lasser en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is deze functie leidinggevend lasser interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn we op zoek naar iemand die goed TIG en MIG/MAG kan lassen en over zoveel kennis en ervaring beschikt dat hij of zij ook andere lassers adviezen kan geven. Ook het begeleiden van BBL-ers en nieuwe lassers behoort tot de taken en verantwoordelijkheden. Als leidinggevende lasser heb je het overzicht op de werkvloer en kun je goed inschatten welke lasser welk laswerk kan uitvoeren. Je verdeelt dus taken op de werkvloer. In totaal werken er 6 lassers op de lasafdeling. Je geeft op een coachende manier leiding aan deze lassers en bent voor hen een aanspreekpunt voor vragen op het gebied van lastechniek.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig als lasser in het MIG/MAG en TIG lasproces. Beide lasprocessen moet je in de praktijk op minimaal niveau 3 beheersen in verband met positiewerk. Een opleiding middelbaar lastechnicus, MLT of IWT is gewenst maar niet vereist zolang je maar wel beschikt over een mbo niveau 3 opleiding constructiebankwerker lasser, werktuigbouwkunde of vergelijkbare opleiding. Natuurlijk is een aantal jaren werkervaring als allround lasser noodzakelijk en moet je tekeningen kunnen lezen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze functie leidinggevend lasser open staat is een middelgroot metaalbedrijf dat voor verschillende klanten machines en apparaten bouwt en produceert. Het gaat om machines voor de verpakkingsindustrie, offshore, voedingsmiddelenbranche en agrarische sector. Het bedrijf heeft een hele nette moderne werkvloer die goed is opgeruimd. Voor lassers is de beste apparatuur beschikbaar zodat kwalitatief hoogwaardig werk geleverd kan worden.

Arbeidsvoorwaarden

Als leidinggevend lasser ligt je salaris rond de 3000 bruto per maand op basis van je ervaring en laspapieren. Uiteraard kun je meer verdienen als je over meer ervaring beschikt. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om lasopleidingen te volgen en lascertificaten te behalen. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitdrukkelijk de intentie tot een vast dienstverband oftewel een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op en solliciteer direct via de knop vacatures in de menubalk.