Vacature montagekracht vanaf 24 maart 2023

Heb je ervaring in montagewerkzaamheden en ben je echte sleutelaar? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zoeken we namelijk een montagekracht. Iemand die op basis van technische tekeningen complete machines in elkaar gaat zetten. Lijkt jou dit te moeilijk? Geen zorgen want je krijgt goede begeleiding op de werkvloer. Daarom kunnen ook medewerkers die in willen stromen in de techniek een goede kans maken op deze baan. Het bedrijf heeft duidelijke werktekeningen en er worden vaak meerdere machines van hetzelfde soort gemaakt. Daardoor kun je ook goed oefenen. Als je een tijdje in de machinebouw hebt gewerkt als monteur kun je jezelf ook verder ontwikkelen binnen het bedrijf. Daardoor kun je ook andere functies gaan doen. Hierbij kun je denken aan lassen, plaatwerken en machinebankwerken. Ook kun je werken als operator in de metaal. Zo kun je een hele loopbaan in de techniek starten bij dit bedrijf.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de techniek is wenselijk. Deze ervaring kun je zowel thuis hebben opgedaan maar ook op school of in je werk. Je moet redelijk kunnen sleutelen en verbindingen tussen bouten en moeren kunnen maken. Als je technische tekeningen kunt lezen is dat heel fijn maar het is geen harde eis. Wanneer je leergierig bent kun je namelijk ook het tekening lezen leren. Een rijbewijs is gewenst omdat het bedrijf gevestigd is in een dorp in de buurt van Leeuwarden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de dorp boven Leeuwarden en heeft meer dan 50 werknemers in dienst in verschillende functies. Hierbij kun je denken aan montagekrachten voor machines maar ook aan lassers, plaatwerkers, machinebankwerkers en constructiebankwerkers. Alle werknemers werken met de beste machines en materialen. Daarnaast is er veel aandacht voor veiligheid. Bovendien is er ook materiaal beschikbaar waarmee je jezelf kunt ontwikkelen. Binnen dit bedrijf kun je ook opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog beter met machines en constructies om kunt gaan. Het bedrijf is groot maar er heerst een persoonlijke sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je behoefte aan ontwikkeling en afwisseling dan kun je als monteur aan de slag. Jouw salaris zal rond de 2500 euro liggen op basis van een fulltime dienstverband binnen het bedrijf. Je kunt natuurlijk meer verdienen als je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Verder kun je op kosten van het bedrijf aanvullende opleidingen en trainingen volgen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen. Bovendien kun je reiskosten krijgen als je met eigen vervoer gaat rijden. Je kunt een contact voor bepaalde tijd krijgen en hebt uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze mooie baan? Dan kun je contact opnemen met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk.