Vacature productiemedewerker metaal vanaf 15 maart 2023

Heb je ervaring in productiewerk en ben je op zoek naar een nieuwe stap? Dan kun je aan de slag in de metaalsector. In de metaalproductie krijg je te maken met moderne machines met een computerbesturing. De machines waar je mee werkt bevatten verschillende programma’s waardoor je meerdere bewerkingen kunt uitvoeren op metaalproducten. Het grote voordeel van metaalproductiewerk is dat je echt bezig bent met een vak. Je bent een metaalsnijder, zager, verspaner of monteur. Allemaal beroepen waarin je kunt doorgroeien en jezelf kunt specialiseren. Heb je altijd al een vak in de techniek willen leren? Pak dan je kans en ga aan de slag in de metaalproductie bij een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek. Zie je machines en constructies van metaal voorbij komen in de toekomst? Dan is de kans groot dat jij een bijdrage hebt geleverd aan de bouw daarvan.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in productiewerk is voor deze functie van belang. Daarnaast is het heel nuttig als je gewerkt hebt met machines. Hierbij kun je denken aan productiemachines die je kunt gebruiken om producten te verwerken. In deze functie is maatvoering en technisch inzicht van belang. Je moet dus goed in staat zijn om te meten zodat je weet welke bewerking je op welke afmeting moet uitvoeren. Je hebt verder geen opleidingsachtergrond nodig. Mocht je echter over een mbo opleiding niveau 1 beschikken of hoger dan kun je wel aanvullende opleidingen en trainingen volgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is een toonaangevende organisatie in de metaalproductie. Het bedrijf heeft een modern machinepark. Hierbij kun je denken aan kant- en zetbanken, draaibanken, freesbanken, zaagmachines en lasersnijmachines. Het personeel binnen het bedrijf wordt professioneel opgeleid. De opleidingen worden betaald door het bedrijf. Je kunt het bedrijf goed bereiken met de auto want het is gevestigd in een dorp boven Leeuwarden. Met openbaar vervoer is het bedrijf lastiger te bereiken. Er werken in totaal ongeveer 60 tot 80 werknemers bij het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Als metaalproductiemedewerker verdien je een salaris rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt doorgroeien tot machinebankwerker of constructiebankwerker en hiervoor opleidingen en trainingen volgen. Deze worden voor je betaald. Daarnaast kun je op verschillende afdelingen werken zodat je veel afwisseling krijgt. Je kunt een contract krijgen voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt reiskostenkosten als je gebruik maakt van eigen vervoer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.