Vacature productiewerk Friesland vanaf 23 maart 2023

Heb je productiewerk gedaan en wil je een nieuwe baan? Dan kun je aan de slag als productiemedewerker in de metaal. In de metaal kun je meer verdienen omdat het technisch productiewerk is. Samen met jouw collega’s kun je gedeeltes van machines in elkaar zetten doormiddel van bouten en moeren. Het mooie aan deze productiefunctie is dat je meer afwisseling hebt dan in andere productiefuncties. Het werk is in de buurt van Leeuwarden. De werkzaamheden worden in teamverband gedaan maar af en toe ga je ook alleen werken aan de machines. De machines die je maakt zijn voor verschillende opdrachtgevers. Daarom kunnen de machines die je maakt verschillen en dat maakt het werk nog leuker. Het bedrijf waar je aan de slag graag is groot en heeft verschillende afdelingen. Daardoor heb je ook de mogelijkheid om door te groeien.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de productie is gewenst. Daarnaast is een opleiding niet vereist maar is het wel wenselijk dat je op mbo niveau 1 kunt functioneren. Dan kun je namelijk ook een heftruckcertificaat behalen of andere certificaten waardoor je veilig kunt werken op de werkvloer. Een rijbewijs hoef je niet te hebben maar het kan wel handig zijn als je wat verder uit de buurt woont van Leeuwarden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature productiemedewerker open staat is een groot metaalproductiebedrijf met veel moderne machines. Het bedrijf is gespecialiseerd in plaatwerk en frames van machines voor de logistieke sector. Het bedrijf heeft meer dan 40 werknemers in dienst die werken op verschillende afdelingen. Hierbij kun je denken aan een boorstraat, kanten zetten, lasersnijden en andere bewerkingen. De montageafdeling is de laatste afdeling waarin de onderdelen in elkaar gezet worden. Het bedrijf kent haar medewerkers allemaal bij naam en niemand is een nummer.

Arbeidsvoorwaarden

Als productiemedewerker kun je een salaris rond de 2600 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Hoe meer werkervaring je opbouwt hoe breder je ingezet kan worden. Je kunt vanuit een productiefunctie doorgroeien in het bedienen van machines in de operatorfunctie op de afdeling machinebankwerken. Je krijgt een reiskostenvergoeding en daarnaast ook de mogelijkheid om gratis opleidingen te volgen.

Solliciteren?

Solliciteren? Heb je interesse in deze functie? Dan kun je contact opnemen doormiddel van de knoppen in de menubalk. Deze knoppen zijn gekoppeld aan een website van Technicum.