Vacature elektromonteur Friesland vanaf 22 maart 2023

Heb jij ervaring in de elektrotechniek en vind jij het leuk om schakelkasten te voorzien van bedrading? Ben jij iemand die van afwisseling houdt en vind je het leuk om schakelkasten bij de klant op locatie te plaatsen? Dan ben jij de elektromonteur waar Technicum naar op zoek is. Als elektromonteur ga je zelfstandig of in teamverband schakelkasten opbouwen. Je plaatst ook de kabelgoten en de bedrading naar de schakelkasten toe volgens de voorschriften. Wanneer de schakelkast klaar is controleer je deze in de werkplaats. Naast het assembleren op de bedrijfslocatie, kun je je ook bezig houden met storingen op locatie bij klanten. Voor storingsdiensten kan je worden opgeroepen. Als elektromonteur werk je aan projecten, deze kunnen variëren van een dag tot een aantal maanden. Ben jij een elektromonteur die van afwisseling houdt en ben je heel nauwkeurig dan is deze vacature interessant voor jou

Welke ervaring heb je nodig?

Wanneer je voor het bedrijf aan de slag gaat als elektromonteur is het van belang dat je beschikt over een MBO opleiding in de volgende richtingen; meet- en regeltechniek, besturingstechniek of elektrotechniek. Ook vergelijkbare opleidingen kunnen geschikt zijn. Je beschikt over de volgende certificaten of bent bereid deze te halen; VCA, NEN 3140 en NEN 1010. Ervaring met PLC techniek is heel wenselijk maar geen harde eis. De werkzaamheden die je uitgaat voeren zijn divers en je kunt ook af en toe op een andere locatie daarom is een rijbewijs gewenst. Af en toe zul je naar het buitenland gaan om daar een project uit te voeren. Verder is het van belang dat je over de volgende vaardigheden beschikt;

  • Communicatief vaardig;
  • Veilig kunnen werken;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat als elektromonteur is gevestigd in het Noorden van Friesland in de buurt van Leeuwarden. Ze zijn specialist op het gebied van het ontwikkelen van industriële afzuigingen, maar ze maken ook andere producten en installaties. Je kunt denken aan bewerkingstafels, persen, transportkettingen- en schroeven, scheidingsinstallaties en nog andere producten. Het bedrijf produceert voornamelijk producten en machines voor de volgende branches; papier-, bouw-, jachtbouw-, hout-, metaal- en agrarische- industrie.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je voor Technicum aan de slag gaat ontvang je een salaris vanaf 2400 euro bruto per maand op basis van een voltijd dienstbetrekking. Tevens is het salaris afhankelijk van de ervaring die je mee neemt. Naast het salaris ontvang je ook een reiskosten vergoeding woon-werkverkeer á 0,19 cent per gereden kilometer. Daarnaast ontvang je van Technicum de benodigde kleding, schoenen en PBM’s. Technicum vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich kunnen en blijven ontwikkelen, daarom biedt Technicum al haar medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen. Op deze manier kun jij je als techneut blijven ontwikkelen en doorgroeien.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website. Ben je meer op zoek naar een opleidingstraject? Dan kun je klikken op de knop BBL Technicum die je ook in de menubalk kunt vinden. Achter die knop tref je tevens informatie aan over Technicum ONE.