Vacature mechatonica monteur vanaf 6 januari 2022

Deze vacature is bestemd voor een echte machinebouwer. Iemand die het leuk vind om vanaf technische tekeningen een complete machine op te bouwen. Een monteur die gericht is op kwaliteit en niet op kwantiteit. Een mechatronicamonteur die zowel verstand heeft van elektrotechnische componenten als van mechanische componenten. Als jij je kunt herkennen in dit profiel dan ben jij de monteur die we zoeken. Voor een gespecialiseerd bedrijf in de bouw van machines en apparaten in de filtertechniek en luchtkwaliteit zijn we op zoek naar een allrounder in de mechatronica. De werkzaamheden verschillen van het opbouwen van frames, het plaatsen van plaatwerk tot en met het aansluiten van motoren en andere onderdelen. De werkzaamheden zijn divers en worden op de productielocatie uitgevoerd die boven Leeuwarden is gevestigd.

Welke ervaring heb je nodig?

Minimaal 2 jaar ervaring in de mechatronica is gewenst. Dit kan werkervaring zijn maar ook ervaring vanuit een opleiding. Een flexibele werkhouding is gewenst. Je moet goed kunnen schakelen tussen verschillende werkprocessen. Ook samenwerken is van belang want sommige grote plaatwerkdelen en constructiedelen worden met twee monteurs in elkaar gezet. Je hebt geen rijbewijs nodig behalve wanneer je in de toekomst graag aan de slag zou willen in een buitendienst functie. Deze functie is echter in eerste instantie op de werkplaats gericht. Deze is goed te bereiken met de bus vanuit grotere plaatsen zoals Leeuwarden en Drachten.

Over het bedrijf

Het bedrijf maakt toonaangevende machines voor het optimaliseren van de luchtkwaliteit van bedrijven. Daarnaast maakt het bedrijf ook machines voor het scheiden van afval in de recyclingindustrie. Het bedrijf heeft haar productielocatie in het noorden van Nederland boven Leeuwarden. Daarnaast heeft het bedrijf ook buitendienstmonteurs in dienst. De productielocatie in noord Nederland heeft een eigen plaatwerkerij en heeft ook een elektrotechnische afdeling. Het bedrijf levert haar machines door heel Nederland maar ook aan het buitenland.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren mechatronica monteur verdient een salaris rond de 2800 euro bruto per maand. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd. Daarnaast kun je op termijn ook een vast dienstverband krijgen. Opleidingen en trainingen die je nodig hebt voor je werk kun je kosteloos volgen. Dat zorgt er voor dat je jezelf verder gaat ontwikkelen. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het op je cv staat. Je krijgt reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer gaat rijden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je hier meer over weten? Dan kun je contact opnemen doormiddel van de knop vacatures Technicum in de menubalk.