Vacature monteur machinebouw vanaf 22 december 2022

Ben jij iemand die graag iets wil opbouwen aan de hand van technische tekeningen? Heb je ervaring in het sleutelen aan machines of constructies? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een middelgroot bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar een mechanisch monteur. Het is een afwisselende functie waarin je niet elke dag het zelfde gaat doen. Daarom is deze functie zo leuk voor mensen die niet alleen met de handen kunnen werken maar ook af en toe met de tekening in de hand even willen nadenken over hoe de nieuwe constructie van de machine in elkaar gezet moet worden. Het is een functie waarin je niet alles alleen hoeft te doen. De grotere machines worden in een team gebouwd. Dat is leerzaam en gezellig en bovendien ook handig want je hebt altijd iemand in de buurt om vragen aan te stellen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het opbouwen van machines en constructies aan de hand van tekeningen is erg belangrijk. Als je hier een beetje ervaring in hebt kun je deze ervaring in de functie monteur machinebouw bij dit bedrijf verder uitbouwen. Een mbo opleiding in de techniek op minimaal niveau 2 is gewenst. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter maar ervaring kun je ook leren. Een leergierige houding is daarom heel wenselijk. Mocht je ook kunnen werken met machines of kunnen lassen dan is dat helemaal mooi. Een rijbewijs heb je voor deze functie niet nodig.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een middelgroot bedrijf dat actief is in de bouw van machines en apparaten. Deze worden van snijpakketten opgebouwd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tekeningen maar je kunt ook gesproken instructies krijgen. In het bedrijf werken lassers, verspaners, constructiebankwerkers en machinebankwerkers. Als monteur ben je verantwoordelijk voor de uiteindelijke afmontage. Gezamenlijk met je collega’s worden topproducten gemaakt voor klanten door heel Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als aankomend monteur machinebouw een salaris verdienen rond de 2300 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je een ervaren monteur bent kun je tot rond de 2800 euro bruto per maand verdienen. Daarbij kun je jezelf ontwikkelen met kosteloze opleidingen en trainingen ten behoeve van je functie. Deze worden namelijk voor je vergoed. Je krijgt werkkleding en schoenen met veiligheidscertificering. Daarnaast krijg je een contact voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband als je natuurlijk graag een vast contract wilt hebben.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze machinebouwvacature? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.