Vacature hydrauliek monteur machinebouw Friesland vanaf december 2020

Heb jij veel ervaring met het aanleggen van hydraulische circuits dan is dit ene interessante vacature voor jou. Voor een bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig aan de slag kan met het aanbrengen van hydraulische slangen, ventielen en andere componenten die bij een hydraulieksysteem horen. Binnen het bedrijf ben jij de expert op het gebied van hydrauliek maar werk je ook gewoon mee met de bouw van machines. De machines die worden gemaakt zijn divers en worden zowel voor de agrarische sector als voor de voedingsmiddelenindustrie gemaakt. Het is vrijwel allemaal nieuwbouw en soms reparatie van bestaande machines.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in het lezen hydraulische tekeningen en het zelfstandig aanleggen van hydraulische leidingen en andere componenten. Een specifieke opleiding of cursus in het aanleggen van hydrauliek is mooi maar praktijkervaring op dit gebied wordt door het bedrijf het meeste gewaardeerd. Een algemene opleiding in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek, mechatronica of machinebouw vormt een goede basis voor de werkzaamheden in de machinebouw die ook horen bij deze functie. Ook hierbij is praktijkervaring vooral van groot belang. Het bedrijf zoekt mensen die zelfstandig aan de slag kunnen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw en maakt machines voor verschillende sectoren. De hoofdsector is agrarisch en het bewerken van land en producten die uit het land worden gewonnen. Daarvoor worden klantspecifieke machines gemaakt die voor een groot deel hydraulisch oftewel op oliedruk in beweging worden gebracht. Ook elektrotechnische componenten en mechanische constructies en machinedelen worden aangebracht.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime baan ontvang je een salaris tussen de 2200 euro en 2800 euro. Het salaris wordt in overleg met het bedrijf vastgesteld op basis van je ervaring, opleiding en de mate waarin je zelfstandig aan de slag kunt in een functie als hydrauliekmonteur. Een zelfstandige monteur krijgt een hoger salaris dan een hydrauliekmonteur die nog wat ervaring moet opdoen om zelfstandig aan de slag te kunnen. Ook minder ervaren kandidaten kunnen dus reageren op deze vacature. Doormiddel van opleidingen, trainingen en cursussen kun je in deze functie doorgroeien. De reiskosten zijn voor iedereen gelijk en zijn 0,19 euro per gereden kilometer woonwerk.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren door op de knop vacatures te klikken. Deze knop staat in de menubalk en leidt je naar een digitale omgeving met meerdere vacatures die open staan door heel Nederland. Mocht je dus benieuwd zijn naar het overige vacatureaanbod dan kun je dat aanbod aantreffen achter deze knop.