Vacature monteur landbouwmechanisatie Noord Friesland vanaf december 2020

Ben jij iemand die graag wil sleutelen en graag de handen uit de mouwen steekt dan is deze vacature jouw op het lijf geschreven. Voor een toonaangevend bedrijf in de landbouwmechanisatie zijn we namelijk op zoek naar een echte monteur. Iemand die reparaties wil uitvoeren aan tractoren, maaimachines en andere voertuigen en werktuigen die worden gebruikt voor het bewerken van land en tuinen. Doelstelling is: wat niet werkt moet gerepareerd worden en tevreden klanten. In deze functie werk je in een team van gemotiveerde collega’s om deze doelstelling te realiseren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig als monteur in landbouwvoertuigen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een functie als onderhoudsmonteur, reparateur van machines en landbouwwerktuigen in de agrarische sector. Ook is een opleiding in de machinebouw of werktuigbouwkunde noodzakelijk om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Als monteur zijn de werkzaamheden heel afwisselend. Dat zorgt er ook voor dat je een flexibele houding moet hebben en een breed technisch inzicht.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de verkoop en het onderhoud van machines voor de landbouw, tuinbouw maar ook voor particulieren die een grote tuin hebben die ze graag met machines bewerken. Het bedrijf heeft een goed contact met haar klanten en biedt een uitgebreide service. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden maar heeft klanten door heel Friesland en ook wel daar buiten. Service en onderhoud wordt op de bedrijf locatie gedaan maar ook wel op locatie bij klanten en bedrijven.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze vacature wordt een salaris geboden tussen de 2500 en 2800 euro bruto per maand. Het salaris is in hoogte afhankelijk van de werkervaring van de sollicitant. De reiskostenvergoeding is 0,19 per kilometer woonwerkverkeer. Daarnaast zijn er mogelijkheden om doormiddel van opleidingen en trainingen nog beter te worden in je functie. In eerste instantie werk je op uitzendbasis of een contract voor bepaalde tijd. Het bedrijf zou graag een vast contract willen verstrekken als de werknemer deze periode goed heeft gefunctioneerd.

Solliciteren?

Je kunt op deze vacature solliciteren door op de knop vacatures te klikken. Deze knop staat in de menubalk en als je er op klikt kom je op een overzicht met verschillende vacatures door heel Nederland. Zo heb je naast deze vacature de keuze uit meerdere vacatures. Je kunt in de vacature-omgeving op meerdere vacatures tegelijk solliciteren.