Vacature allround machinebankwerker lasser vanaf 22 december 2022

Heb je ervaring in de metaal maar vind je jouw werk wat eentonig? Zoek dan de afwisseling op en ga voor een combinatiefunctie! Bij dit bedrijf kun je aan de slag in een combinatiefunctie als allround machinebankwerker en lasser. Je bent in deze functie bezig met het bedienen van machines zoals kantbanken, zetbanken, boorinstallaties en verspaningmachines en daarnaast kun je ook laswerkzaamheden uitoefenen. De tekeningen worden voor je gemaakt maar de rest kun je zelf doen. Een prachtige functie voor iemand die graag verschillende machines en constructies maakt voor verschillende opdrachtgevers zowel in de voedingsmiddelenindustrie, de transportsector als voor andere bedrijven in de machinebouw en werktuigbouwkunde. Je werkt in dit bedrijf met andere collega’s die ook allround worden ingezet. Daardoor heb je altijd iemand om aan te spreken als je het even niet weet. Dat zorgt ook voor een persoonlijke en prettige sfeer op de werkvloer. Wil je meer weten lees dan snel verder!

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt voor deze functie vooral een hele brede kennis en ervaring nodig in de metaaltechniek. Je moet met verschillende machines en constructies overweg kunnen en het daarom een breed technisch inzicht. Tekeningen lezen is voor jou geen probleem en als je ziet dat er op een tekening iets niet klopt dan kun je dat ook duidelijk aan de tekenaar benoemen. Je bent een prettige persoon om mee samen te werken en als er even overgewerkt moet worden vind je dat oké als je uren maar betaald worden. Je hebt een leergierige houding en kunt daardoor ook snel nieuwe dingen aanleren.  

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature is open komen te staan is actief in de machinebouw, daarnaast maakt het bedrijf ook andere constructies. De materialen zijn zowel ferro als non-ferro. Daardoor werk je met staal maar ook met RVS en aluminium. Natuurlijk worden deze afdelingen wel gescheiden ten behoeve van de kwaliteit. Er werken ongeveer 15 mensen bij het gehele bedrijf en dat is heel erg compact. Mensen noemen elkaar bij de voornaam en er zijn geen rangen en standen om het zo maar te zeggen. Je wordt snel onderdeel van een team en dat geeft je ook verantwoordelijkheid. Samen klaar je de klus en lever je topwerk aan alle klanten door heel Friesland en soms ook net daar buiten. Het servicewerk wordt door servicemonteurs gedaan maar als je daar interesse in hebt kun je zelf ook servicemonteur worden in het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt in deze functie een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van je ervaring en de mate waarin je breed ingezet kun worden. Een brede inzetbaarheid geeft het bedrijf namelijk flexibiliteit in de opdrachten van klanten en dat wordt natuurlijk gewaardeerd. Mocht je overigens nog niet alle machines en apparaten beheersen dan kun je dit altijd leren. Daarvoor kun je cursussen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf zelf. Je krijg een vergoeding voor de reiskosten die je maakt om naar het bedrijf toe te komen. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze allround metaalfunctie? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.