Monteur landbouwmechanisatie vanaf 18 januari 2022

Heb jij ervaring in het sleutelen aan voertuigen of machines? Ben jij iemand met een echte aanpakkersmentaliteit en vind je het leuk om actief bezig te zijn in de techniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Als monteur in de landbouwmechanisatie krijg je te maken met vrijwel alle facetten van mechanische techniek. Of dat nu het sleutelen aan tractoren is of het uitvoeren van laswerkzaamheden aan constructies, je kunt alles verwachten in deze uitdagende functie. Hydrauliek, elektrotechniek en constructiebankwerkzaamheden horen ook bij de functie. Je kunt verschillende rollen op je nemen en aan de slag gaan in werkzaamheden die precies bij je passen. Samen met je collega’s kun je overleggen welke werkzaamheden je gaat oppakken. Zo kom je altijd goed tot je recht in je werk. Het werk wordt overigens zelfstandig uitgevoerd maar je werkt ook vaak samen met je collega’s.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt een aantal jaren ervaring nodig in het sleutelen aan machines en constructies. Ervaring in de landbouwmechanisatie is gewenst maar als je in andere sectoren hebt gewerkt als sleutelaar is dat ook waardevol. Een mbo opleiding in de werktuigbouwkunde is gewenst maar ook een functie in de motorvoertuigentechniek, installatietechniek of metaaltechniek is geschikt. Een actieve houding die gericht is op samenwerken aan een succes is gewenst. Daarnaast is een rijbewijs een voordeel maar niet noodzakelijk. Of je een rijbewijs en auto nodig hebt is namelijk afhankelijk van je woonplaats.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature monteur landbouwmechanisatie open staat is een toonaangevend bedrijf in technische oplossingen voor de landbouwsector. Er worden verschillende machines en constructies gemaakt voor diverse klanten. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Drachten en Sneek. De meeste werkzaamheden worden op de werkplaats verricht. Naast montage wordt er ook gelast en wordt er gebruik gemaakt van verschillende machines in de metaalbewerking.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren monteur in de landbouwmechanisatie verdient een salaris rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen in je vakgebied. Als je gebruik maakt van eigen vervoer of openbaar vervoer dan krijg je daar een vergoeding voor. Verder kun je binnen het bedrijf zowel horizontaal als verticaal doorgroeien. Zo kun je jezelf specialiseren maar ook doorgroeien naar een leidinggevende rol op termijn.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgezocht zodra je jouw cv hebt ingediend.