Vacature allround monteur carrosseriebouw vanaf 3 januari 2022

Ben jij op zoek naar een allround functie in de carrosseriebouw dan is deze vacature geschikt voor jouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aanpassen van vrachtwagens, trucks en trailers. Daarnaast worden ook andere voertuigen aangepast, opgebouwd en gerepareerd. Het werk bestaat voornamelijk uit mechanische montage maar ook hydrauliek en elektrotechniek kunnen aan de orde komen in deze veelzijdige functie. Je krijgt werkzaamheden in de werkplaats maar naar mate je groeit in je ervaring krijg je meer verantwoordelijkheden en zou je ook meer in de buitendienst aan de slag kunnen.

Welke ervaring heb je nodig?

Als carrosseriebouwer is het belangrijk dat je goed kunt sleutelen. Het kunnen tekening lezen en aan de hand van tekeningen carrosserieën opbouwen moet grotendeels zelfstandig of samen met collega’s worden uitgevoerd. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het indelen van je eigen taken op dit gebied. Verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid en technisch inzicht zijn kenmerkend voor deze functie. Heb jij deze eigenschappen dan ben je al heel geschikt voor deze functie. Mocht je ook nog over een technische opleiding op mbo niveau 2 of hoger beschikken dan is dat helemaal mooi. Een voorkeur gaat uit naar een opleiding in de motorvoertuigen of carrosseriebouw. Dat is zijn heel geschikte opleidingen voor dit vakgebied maar een andere technische opleiding zou ook passend kunnen zijn zoals de metaaltechniek of werktuigbouwkunde.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Groningen, Sneek, Drachten en Harlingen. Binnen het bedrijf werken de meeste monteurs allround. Dat zorgt er voor dat iedereen op meerdere plekken binnen het bedrijf ingezet kan worden. Daarnaast werken er ook constructiebankwerkers en lassers binnen het bedrijf voor het constructieve gedeelte van het werk. Binnen het heerst een positieve sfeer die gericht is op de ontwikkeling van vakmensen en behoud voor het bedrijf. Het bedrijf groeit nog steeds en is daardoor altijd op zoek naar geschikt personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Het werk binnen het bedrijf kan op verschillende niveaus worden uitgevoerd en ook de salarisniveaus kunnen verschillen. Een assistent monteur verdient bijvoorbeeld een salaris van rond de 2300 euro bruto per maand terwijl een ervaren monteur al snel 2800 euro bruto per maand verdient op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Dat contract wordt omgezet in een vast dienstverband bij het goed bevallen van de werkzaamheden van beide kanten. Verder krijg je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer die wordt afgelegd met eigen vervoer in woon-werkverkeer. Het werk is voor langere tijd en er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingen en trainingen die je hiervoor kunt volgen zijn op kosten van de zaak en zorgen voor een verbreding en verdieping van je ontwikkeling.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk van deze website. Dan kun je meteen je sollicitatie kenbaar maken.