Vacature lasser vanaf 6 januari 2022

Ben jij een echte lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature wat voor jou. Voor een leuk bedrijf in de agrarische techniek zijn we op zoek naar iemand die machines in elkaar wil lassen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het MIG/MAG lasproces. Dit lasproces wordt gebruikt om de stalen frames en het plaatwerk aan de machines te lassen. Er wordt gebruik gemaakt van technische tekeningen. Op basis van deze tekeningen worden de machines en constructies in elkaar gehecht. Daarna worden deze delen ook afgelast. Het is dus een complete functie waarin je van begin tot het einde je eigen constructies en machines gaat samenstellen en aflassen.

Welke ervaring heb je nodig?

Minimaal 2 jaar werkervaring als mig/mag lasser heb je nodig om deze functie uit te kunnen voeren. Je kunt uiteraard goed onder de hand lassen (positie PA) maar ook stapellassen komen voor evenals hoeklassen (binnenhoek en buitenhoek). Als je deze lasposities goed beheerst is deze functie voor jou geschikt. Een diploma MIG/MAG niveau 2 lassen is gewenst maar ervaring is belangrijker. Lassen is namelijk een kwestie van ervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter. Want dan kun je ook complexere machines en constructies samenstellen en aflassen. Een rijbewijs heb je niet nodig als je maar met eigen vervoer bij het bedrijf kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature lasser open staat is actief in de agrarische machinebouw. Het bedrijf maakt machines voor het rooien van aardappelen, vergaarbakken en transportbanden. Deze machines worden compleet door het bedrijf gemaakt. Vanaf de snijpakketten, het lassen, het machinebankwerken tot en met het constructiebankwerken. Ook het spuiten van de metalen machines wordt door het bedrijf gedaan evenals de afmontage en service op locatie. Het bedrijf zelf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden maar verkoopt en plaatst machines door heel Nederland maar ook internationaal.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren lasser kan een salaris verdienen van rond de 2700 euro bruto per maand. Dit is bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je kunt jezelf ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen die je op kosten van het bedrijf kunt volgen. Je ontvangt verder kleding en werkschoenen van het bedrijf. Daarnaast krijgt je een uitzendcontract wat jou maximale flexibiliteit kan bieden voor de komende tijd. Als je reiskosten maakt krijg je daarvoor een vergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je hier meer over weten? Dan kun je contact opnemen doormiddel van de knop vacatures Technicum in de menubalk.