Vacature monteur mechatronica vanaf 8 december 2022

De machinebouw is een uitdagende sector die heel belangrijk is voor de maakindustrie van Nederland. En Nederlandse bedrijven zijn goed in het bouwen van machines. Dat blijkt ook uit de kwaliteit van het bedrijf waar deze vacature open staat. Een toonaangevend bedrijf in de bouw van machines voor het filteren van lucht. Het bedrijf maakt machines waarmee schadelijke stofdeeltjes uit de lucht kunnen wordt gefilterd. Jij kunt aan de slag bij dit bedrijf als je een achtergrond hebt in de mechatronica. Heb je zin om bij een bedrijf aan de slag te gaan in een unieke sector? Neem dan snel contact op of lees verder wat je allemaal nodig hebt voor deze uitdagende baan.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je een opleiding nodig in de mechatronica of werktuigbouwkunde. Op deze opleidingen leer je namelijk de basis aan voor de machinebouw. Als je deze ervaring in de praktijk hebt aangeleerd is dat ook voldoende. Je moet aan de hand van een technische tekening een machineframe kunnen opbouwen. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en kun je goed samenwerken en communiceren met collega’s over technische werkzaamheden. Je werkt veilig en bent verantwoordelijk ingesteld. Een rijbewijs kan een voordeel zijn als je ook in de buitendienst wilt werken maar dat is geen vereiste.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature beschikbaar is kan worden beschreven als een persoonlijke en mensgerichte organisatie. Werknemers worden ingezet in hun kracht en kunnen zichzelf tijdens hun dienstverband verder ontwikkelen. Het bedrijf produceert machines op de productielocatie in de buurt van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Franeker, Hallum en Leeuwarden. Er werken ongeveer 20 mensen op de productielocatie en over de gehele wereld worden de machines geplaatst.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als monteur in de machinebouw een salaris verdienen rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kun je doorgroeien naar een servicefunctie of een functie in de richting van de software en PLC. Je kunt hiervoor op kosten van het bedrijf aanvullende opleidingen en trainingen volgen. Als je met eigen vervoer gaat rijden krijg je hiervoor een vergoeding per kilometer. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze monteursfunctie dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum in de menubalk van deze website.