Vacature mechatronica monteur Franeker vanaf 11 augustus 2022

Mechatronica is een belangrijke opleiding voor de machinebouw. Heb je ervaring in de mechatronica dan kun je bij veel bedrijven aan de slag. Waarom dan niet kiezen voor een leuke allround machinebouwer met veel uitdaging. Dit bedrijf biedt jou als mechatronicamonteur een afwisselende functie waarbij je zowel in de binnendienst als buitendienst aan de slag gaat in de opbouw, het onderhoud, de inregeling en de reparatie van machines. In een klein team van 6 tot 8 collega’s leer je hoe de machines van dit bedrijf worden opgebouwd zodat je ook eventuele storingen en andere problemen later in de service kunt oplossen. Je gaat aan de slag op de werkplaats en kunt van daaruit ook mee op serviceklussen op verschillende locaties. Het bedrijf maakt machines die gericht zijn op het optimaliseren dan de luchtkwaliteit van bedrijven. Deze luchtkwaliteit wordt onder andere doormiddel van filtersystemen verbetert. Het bedrijf heeft een informele werksfeer en de eigenaar werkt zelf ook mee. Je kunt ook aan de slag bij dit bedrijf als je weinig ervaring hebt in de machinebouw. In dat geval kun je doormiddel van inwerktrajecten en opleidingstrajecten jezelf ontwikkelen tot een ervaren monteur. Mogelijkheden genoeg! Lees snel verder over de ervaring die je minimaal nodig hebt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je minimaal over een mbo niveau 2 opleiding beschikt in mechatronica, elektronica of de werktuigbouwkunde. Een aanverwante opleiding in de techniek is ook akkoord. Je hebt ervaring in het sleutelen aan machines, constructies en apparaten. Zowel mechanische techniek als elektrotechniek hebben jouw interesse. Je hebt een rijbewijs of bent bereid een rijbewijs te halen. Een rijbewijs is alleen van belang voor een buitendienstfunctie. Mocht je alleen een binnendienstfunctie willen vervullen dan is dat mogelijk, dan is een rijbewijs niet verplicht.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een dynamische omgeving die voor verschillende opdrachtgevers filterinstallaties ontwikkelt en ontwerpt. De filterinstallaties worden op locatie gemonteerd en ingeregeld. Voordat dit gebeurd worden de machines eerst door het bedrijf zelf gemaakt in de werkplaats. Deze werkplaats is de plaats waar de monteurs met elkaar samenwerken aan de opbouw van de gehele constructie en de machines. Wanneer de machine gemaakt is en getest wordt deze weer uit elkaar gehaald en klaar gezet voor transport. Het transport wordt ook door het bedrijf geregeld. Het bedrijf is gevestigd in Franeker maar is ook goed bereikbaar vanuit Sneek, Leeuwarden en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Een mbo opleiding op het gebied van mechatronica niveau 4 zorgt voor een salaris rond de 2500 euro bruto per maand. Als je een iets lagere opleiding hebt zal het salaris iets lager uitvallen. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen en ook meer kunt verdienen. Hoe breder inzetbaar je bent en hoe meer functies je kunt uitvoeren hoe hoger je salaris. Afwisseling wordt dus ook beloond binnen het bedrijf. Het bedrijf geeft een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Technicum via de knop vacatures in de menubalk.