Assistent elektromonteur Friesland vanaf 12 augustus 2022

Leg jij ook graag verbindingen tussen meterkast en schakelaars? Zodat bijvoorbeeld het licht gaat branden. Dan hebben wij een leuke functie voor jou beschikbaar.

Als assistent elektromonteur houd jij je bezig met het trekken van kabels, monteren van stopcontacten en schakelaars. Dit doe je door middel van het lezen van schema’s en/ of tekeningen. Verder ga je met je meetapparatuur de spanning meten, om storingen te lokaliseren. Deze werkzaamheden voer je samen met een team van (assistent) elektromonteurs uit. Jouw werkzaamheden als assistent elektromonteur voer je uit bij zowel particulieren als bedrijven in de nieuwbouw, woningbouw en utiliteit.

Welke ervaring heb je nodig

Je bent in het bezit van een MBO niveau 1 opleiding assistent elektrotechniek of vergelijkbaar. Ook beschik je over een VCA en heb je een rijbewijs (pré).  Verder zijn wij op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen:

  • Werken in team verband;
  • Nauwkeurig;
  • Gemotiveerd.

Wat bieden wij jou?

Ga je voor Technicum aan de slag als assistent elektromonteur dan verdien je een salaris tussen de € 2140,- en € 2300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris is afhankelijk van je ervaring. In het begin krijg je een contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid op een vast contract. Verder ontvang je van ons een reiskosten vergoeding van € 0,19 per kilometer woon- werkverkeer. Via Technicum is het mogelijk je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, dit kun je doen door het volgen van cursussen, trainingen of een BBL traject te volgen.

Over het bedrijf?

Je gaat werken voor een installatiebedrijf dat gevestigd in de hoofdstad van Friesland. Zij voeren werkzaamheden uit in de nieuwbouw, woningbouw en utiliteit, dit doen ze zowel projectmatig als kleinschalig. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van installatietechniek zoals onder andere: instaleren van cv-ketels, zonnepanelen, warmtepompen, service en onderhoud. Het bedrijf waarvoor je aan de slag kan als assistent elektromonteur is gevestigd in Leeuwarden en is makkelijk te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Heerenveen, Sneek, Harlingen en Franeker.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan zo snel mogelijk via de knop vacatures.