Vacature monteur mechatronica Friesland vanaf 15 november 2021

Ben je net afgestudeerd in de mechatronica, de elektrotechniek of binnen de werktuigbouwkunde? Of heb je juist veel werkervaring opgedaan binnen deze vakgebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zoeken wij namelijk een gemotiveerde monteur die zijn of haar ervaring kan aantonen met een opleiding of de nodige ervaring. Je begint afhankelijk van je ervaring binnen de kasten- en panelenbouw en elektronische besturing. Maar je kunt doorgroeien tot bijvoorbeeld servicemonteur. Zodat je op locatie zelfstandig storingen kunt oplossen of machines gaat installeren. Het gebruiken van een auto van de zaak behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Welke ervaring heb je nodig

Je bent een afgestudeerde of ervaren niveau 2 of 3 mechatronica / elektrotechnisch monteur binnen de werktuigbouwkunde. Je bent in staat zelfstandig kasten en panelen in elkaar te zetten aan de hand van een technische tekening. Verder kun je ook indien nodig in teamverband werken aan de opbouw van machines en installaties. Je hebt een brede interesse in de techniek en kunt zowel in het fijnmechanische als in het grovere mechanische werk aan de slag. Daarnaast is een rijbewijs noodzakelijk wanneer je als een servicemonteur aan de slag wil.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor wij werken produceert complete luchtzuiveringsmachines en installaties in zowel serie- als maatwerk. Ze produceren, plaatsen en onderhouden deze machines bij de klant die er voor zorgen dat de luchtkwaliteit optimaal is waardoor de gezondheid van de werknemers wordt beschermd. Het bedrijf heeft plusminus 30 medewerkers en is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer vanuit Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Naast mechatronica en elektromonteurs zijn er ook plaatbewerkers, lassers en constructiewerkers werkzaam.

Wat bieden wij jou?

Een functie als mechatronica (of service) monteur op basis van een fulltime dienstverband binnen een hecht team. Als net afgestudeerde monteur is er voldoende de ruimte om je te ontwikkelen en als ervaren monteur juist de mogelijkheid je kennis over te dragen. Wanneer je voor onze opdrachtgever aan de slag gaat krijg je eerst een contract via Technicum en wanneer dit van beide kanten bevalt word je zeker overgenomen door het bedrijf zelf.  

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.300,- en € 2.800,- afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer die wordt afgelegd in woon-werkverkeer;
  • In totaal 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld over jouw salaris;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie in diverse technische functies;
  • Mogelijkheid om via de organisatie verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.