Vacature koelmonteur omgeving Heerenveen 30 december 2022

Heb jij ervaring in de koeltechniek en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de koeltechniek zijn we op zoek naar iemand die graag in koeltechnische installaties wil reviseren en aanleggen. Het bedrijf is actief in de industrie en voertuigentechniek. Daarnaast worden koeltechnische installaties aangebracht in de voedingsmiddelenbranche. Er is veel diversiteit in opdrachtgevers en koelinstallaties. Als koeltechnisch monteur is er voor jou altijd een nieuwe uitdaging. Natuurlijk kun je bij dit bedrijf je papieren in de koeltechniek up to date houden. Je werkt als koelmonteur vaak zelfstandig maar je kunt ook in teams aan grotere installaties werken.

Welke ervaring heb je nodig?

Stek en F-gassen papieren worden veel gevraagd in de koeltechniek en worden ook door deze organisatie beschouwd als een voorwaarde om aan het werk te gaan. Wat minstens zo belangrijk is is een goede werkhouding die gericht is op kwaliteit, milieu en veiligheid. Het werken met koelvloeistof is zeer milieubelastend en moet daarom veilig gebeuren. Je werkt volgens nauwkeurige voorschriften en hebt hier ook ervaring mee. Daarnaast ben je flexibel en leergierig ingesteld. Je kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig ben je prima in staat om koeltechnische werkzaamheden te doen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is volledig gericht op de koeltechniek. Het bedrijf heeft ongeveer 30 monteurs in dienst en is gevestigd in de omgeving van Heerenveen. De koeltechnische installaties worden geplaatst in utiliteitscomplexen, fabrieken en koelmachines. Het bedrijf heeft een grote klantenkring en de monteurs komen daardoor ook regelmatig in contact met diverse klanten. Daarom vormen de monteurs ook een visitekaartje van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Een koelmonteur verdient een salaris rond de 3000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Als koelmonteur kun je ook je koeltechnische papieren wanneer nodig opnieuw herhalen. Daarnaast kun je ook aanvullende opleidingen en trainingen volgen voor je werk. Welke keuze je maakt is afhankelijk van jouw wensen en die van het bedrijf. Je krijgt een reiskostenvergoeding van het bedrijf als je met eigen auto rijd. Wanneer je echter gebruik maakt van het bedrijfsbusje krijg je geen reiskostenvergoeding. Verder krijg je gereedschap en werkkleding ter beschikking. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Dat contract kan worden omgezet in een vast dienstverband na verloop van tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie koelmonteur? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.