Vacature productiemedewerker omgeving Franeker 30 december 2022

Heb je geen diploma’s of weinig opleiding gevolgd? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een bedrijf in de metaaltechniek zijn we op zoek naar een productiekracht. Iemand die op basis van technische tekeningen metalen onderdelen voor machines inelkaar kan zetten. Het gaat hierbij om verbindingen die doormiddel van bouten en moeren worden gemonteerd. De onderdelen bestaan uit kokers/ frames en plaatwerk. Deze worden door andere afdelingen gemaakt en aangeleverd. Je werkt samen met verschillende collega’s die gespecialiseerd zijn in metaalbewerking. Daar kun je natuurlijk ook veel van leren. Als je start als productiemedewerker kun je ook doorgroeien naar andere metaalfuncties zoals machinebankwerker of constructiebankwerker. Ook is er een mogelijkheid om diploma’s te behalen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de productie is belangrijk. Heb je een aantal jaar gewerkt in een productiefunctie in een fabriek? Dan heb je voldoende ervaring voor deze functie. Je kunt als je leergierig bent jezelf verder ontwikkelen. Wil je ook een opleiding volgen dan moet je in ieder geval over een mbo niveau 1 opleidingsniveau beschikken. Dit wordt ook wel een startkwalificatie genoemd. Je hebt geen rijbewijs nodig als je in de buurt van Leeuwarden of Franeker woont en bereid bent om met openbaar vervoer naar je werk te rijden.

Over het bedrijf

De werkzaamheden worden verricht bij een klein productiebedrijf in de metaal. Er worden verschillende constructies gemaakt en onderdelen van machines. Deze worden volledig door het bedrijf geassembleerd. De productie van de machines vind plaats in de werkplaats. De onderdelen en machines worden van daaruit getransporteerd naar bedrijven in Friesland maar ook daar buiten. Op de productieafdeling werken ongeveer 20 mensen. Daarvan is ongeveer de helft een constructiebankwerker lasser. De ongeveer 5 mensen zijn machinebankwerkers en de andere 5 zijn productiemedewerkers. De mensen die binnen het bedrijf werken zijn nauw met elkaar verbonden en werken bij elkaar in de buurt. Zo kunnen de medewerkers elkaar ondersteunen en is er sprake van een persoonlijke werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Een productiemedewerker kan een salaris verdienen dat start met 2300 euro bruto per maand bij een voltijd dienstverband van veertig uur per week. Je kunt doorgroeien naar meer gespecialiseerd werk en dan kun je ook meer verdienen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband te ontvangen. Dat laatste is wel verbonden aan de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt tijdens je loopbaan en tijdelijke contract. Hoe breder je ingezet kan worden hoe groter de kans op een vast contract.  

Solliciteren?

Heb je interesse in deze productiefunctie? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.